Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨΄Φουντώνει η γκρίνια ¨¨ στους ΕΝΤΟΣ

 




Τριάντα παρά μια οι ήμερες μέχρι την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου .Kαι όσο ταξιδεύει το ¨¨καράβι ¨¨¨ ( παράταξη )  ΕΝΤΟΣ της κ Μητλιάγκα. Τόσο αρχίζουν να φουντώνουν οι γκρίνιες από ¨¨το πλήρωμα ¨¨ ( τους  υποψηφίους ) .Καθώς τα πράγματα σε οργανωτικό επίπεδο δεν τρέχουν όπως θα έπρεπε .Οι γκρίνιες δεν αφορούν μόνο την επικεφαλης του ψηφοδελτίου. Αλλά και πρόσωπα που στελεχώνουν το επιτελείο της .Για τα οποία όπως ακούγεται έχουν ¨¨χάσει πολλά επεισόδια ¨¨ σε οτι αφορά το πως τρέχει μια προεκλογική καμπάνια .Όπως επίσης οτι η στελέχωση του ψηφοδελτίου θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη

5 σχόλια:

  1. Το νέο κυκλοφόρησε, δυο λέξεις δεν άφησαν τον Τερζή και άλλα πρόσωπα να συνεργαστούν με την Μητλιάγκα. Τώρα με τη νεράιδα Παλάζη και τον γυρολόγο Κουφοτόλη θέλει να κερδίσει, ωραίο deal. Τώρα 5 χρόνια αντιπολίτευση θα συνεχίσει με την ίδια τακτική δηλαδή τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ. Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΘΟΛΟΥ

      Διαγραφή
  2. Κούνια που σας κούναγε…. μια χαρά είναι όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω να τα παρατήσουν από τώρα κ ότι έγινε εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.