Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόεδρε κόψε το τζάμπα

 


 

 

 

Πρώτο παιχνίδι του Πανσερραικου στο δημοτικό γήπεδο Σερρών το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και μάλιστα νικηφόρο επι της Λαμίας. Ως είθισται η ΠΑΕ μοίρασε πολλές δεκάδες δωρεάν προσκλήσεις .

Εδώ και δυο ημέρες έχει αρχίσει ένας πόλεμος στα sosial media . Σε ποια χέρια κατέληξαν αυτές οι προσκλήσεις ( κάτι για το οποίο η ΠΑΕ δεν έχει καμιά ευθύνη ) και ποιοι μπήκαν τζάμπα στο γήπεδο .Με τους μεν να κατηγορούν τους δε οτι μπήκαν τζάμπα και δεν πλήρωσαν εισιτήριο

Εμείς θα προτείνουμε στην ΠΑΕ αυτός ο αριθμός των δωρεάν προσκλήσεων να δίνεται είτε στα ερασιτεχνικά σωματεία .Ή σε πραγματικούς φιλάθλους που αδυνατούν να πληρώσουν εισιτήριο .

Για όλους τους υπόλοιπους πρόεδρε που ειναι οι παριστάνουν τους παράγοντες σε αυτή την πόλη .Κόψε το τζάμπα  

Γιατι θα τους δείτε και την Πέμπτη στο παιχνίδι με τα Γιάννινα και μετά ξανά σε 4 χρόνια όταν θα πλησιάζουν οι επόμενες αυτοδιοικητικες εκλογές 

 

1 σχόλιο:

  1. Εμείς πάλι θα προτείναμε να μη δίνουν πουθενά τζάμπα (εκτός από 5 - 10 πραγματικά άπορους) για να μπορεί η ΠΑΕ να α ναλαμβάνει τις υποχρεώσεις της όπως οφείλει να κάνει μια ανώνυμη εταιρία και να μην γίνεται φόρτωμα στους δημότες της πόλης που πιθανόν να μην ενδιαφέρονται (στην πλειοψηφία τους) η να ενδιαφέρονται για αλλά αθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.