Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Παράσταση νίκης Νότα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

 


 

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υπoψήφιου Δημάρχου του Δ.Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρη Νότα, στο Χρυσό που είναι και η έδρα του Δήμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ.Νότας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα έργα που υλοποιήθηκαν σε όλο τον Δήμο, αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

 

Μίλησε για τις μεγάλες χρηματοδοτήσεις που πέτυχε ο Δήμος, με τις οποίες έγιναν και θα γίνουν εμβληματικά έργα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.


Επίσης ο κ.Νότας μίλησε για την ομάδα της παράταξης “Μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο μας”, εκφράζοντας ευχαριστίες για τους παλιότερους συμβούλους και καλωσορίζοντας τους νέους που πλαισίωσαν τον συνδυασμό.

Τέλος ο Δήμαρχος και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

ttps://www.serrespost.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Ποια παράσταση νίκης. Ο Τσούκαλος είχε διπλάσιο κόσμο στα εγκαίνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.