Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Ενημέρωση για τα έργα ζητά η αντιπολίτευση

 


 

 

 Ενημέρωση για τα έργα που βρίσκονται σε φάση υλοποιήσης. Ζητά με έγγραφο που απέστειλε στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Αμφίπολης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος

 

 

 Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "3 ΑnμοΑ በልጌልች A.T.Y, ΛΗΣ #591 ΑΙΤΗΣΗ Του Μπαχαρόπουλου Μπαχάρη, Δημοτικού Συμβούλου, υποψηφίου Δημάρχου του συνδυασμού <<Δημιουργία Δήμου Αμφίπολης>>. ΠΡΟΣ: Τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμφίπολης Την αρμόδια Αντιδήμαρχο Έργων του Δήμου Αμφίπολης Σας παρακαλώ όπως εντός της τρέχουσας εβδομάδας να μου ορισθεί ημέρα και ώρα συνάντησης, προκειμένου να με ενημερώσετε για μελέτες και για έργα που βρίσκονται στη διαδικασία υλοποίησης κατασκευής και προγραμματισμού. Σας παρακαλώ να μου αποστείλετε βεβαίωση για την εισαγωγή του αιτήματος μου αυτού στο πρωτόκολλο του Δήμου. Ροδολίβος, 11/09/2023 tttay Μπαχάρης Μπαχάρόπουλος"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.