Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Πυρκαγιές στη χώρα, αποκαΐδια στη Βουλή

 


 

Η πρώτη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για το φλέγον θέμα των καταστροφικών πυρκαγιών έκαψε οποιαδήποτε προσδοκία ότι πολιτικά κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί θέλουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν τις νέες και μόνιμες προκλήσεις που θα αντιμετωπίζει από εδώ και πέρα η χώρα.

  • Από την Κύρα Αδάμ

Οι 300 της Βουλής μπήκαν μέσα στην αίθουσα υπό το βάρος της συνεχιζόμενης για 13η ημέρα πυρκαγιάς αφανισμού του Εβρου και βγήκαν έχοντας προσθέσει στο παλμαρέ τους ακόμα μία ημέρα πυρκαγιάς, δηλαδή, όπως μπήκαν, βγήκαν. Κυβέρνηση, πολιτικοί αρχηγοί και κόμματα όφειλαν όμως απέναντι στους φριχτά βασανιζόμενους κατοίκους του Εβρου και της Ροδόπης κατά τη διάρκεια της 8ωρης και πλέον απέραντης πολυλογίας τους να έχουν καταλήξει ομοφώνως σε συγκεκριμένες αποφάσεις και όλων των ειδών τα μέτρα άμεσης ανάγκης και εκτέλεσης, ώστε να σβηστεί, επιτέλους, η μεγαλύτερη και καταστροφικότερη πυρκαγιά της Ευρώπης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.