Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΚΤΥΟ : Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να ......!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΚΤΥΟ TVΑπό το αρχείο μας ανασύραμε το συγκεκριμένο
δημοσίευμα από την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης. Χρονικά βρισκόμαστε στην τηλεοπτική σεζόν 2008-2009, όταν στις Σέρρες υπήρχαν 4 κανάλια (ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΔΙΚΤΥΟ-TVS) και η δημοσιογράφος Δήμητρα Τσαμποδήμου εγκωμίαζε τη δυναμική που (όντως) είχε αναπτύξει ο τηλεοπτικός σταθμός ΔΙΚΤΥΟ και έγραφε για ενδεχόμενη τηλεοπτική του επέκταση και στη συμπρωτεύουσα.
Από τότε πέρασαν κάμποσα χρόνια και σαφώς άλλαξαν πολλά στο τηλεοπτικό σκηνικό. Κανάλια έκλεισαν, η Digea μπήκε στη ζωή μας, οι Σέρρες και τα κανάλια «παίζουν» σε άλλο «τηλεοπτικό οικόπεδο» και πάντως όχι σε αυτό της Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφοι έφυγαν ή απολύθηκαν από τη δουλειά τους, κάποιοι από αυτούς άλλαξαν ακόμη και επάγγελμα. Και μέσα σε όλο αυτό το μοτίβο υπάρχουν και ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι οι άλλοτε κυρίαρχες στο mediako σκηνικό Σέρρες, πλέον τηλεοπτικά «ξεθώριασαν» και προσπεράστηκαν από άλλα ...group !    




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.