Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Χαμηλό βαρομετρικό στην χώρα των Συμμάχων

 





Απ΄τις αρχές του καλοκαιριού από την Συμμαχία διέρρεαν οτι θα καλύψουν τον ανώτερο αριθμό υποψηφίων οι οποίοι ήταν 309. Το 309 δεν το ¨¨έπιασαν ¨¨ τελικά. Αν και εντέχνως ¨¨σερβιρίστηκε ¨¨ οτι έμειναν στους 300 για λόγους συμβολισμού .Με την ανακοίνωση των ονομάτων και το που είναι υποψήφιοι.Πέσαμε πάνω στο όνομα της κ Σαρρη Γκεντσουδη. Η οποία είναι υποψήφια στην ΔΕ Βροντους . Η κυρια Γκεντσουδη κατάγεται από το Σκουταρι και  στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην πόλη των Σερρών .Τώρα πως προέκυψε στην ΑΝω Βροντου θέλει μια εξήγηση από την πλευρά των Συμμάχων .Η δεν βγαίναν οι ποσοστώσεις οπότε θυσιάστηκε και μπήκε υποψήφια στην Βροντου .Γνωρίζοντας οτι δεν έχει καμιά τύχη να εκλεγεί.. Ή όπως παρατήρησε ο σμπίρος στην Βροντου ψηφίζουν 280  και στο Σκούταρι 1485 . Θυμίζουμε οτι όλοι όσοι ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον δήμο Σερρών .Μπορούν να επιλέξουν 4 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Ανεξάρτητα σε ποια Δ.Ε είναι υποψήφιοι .

 

Πάντως όπως με πληροφορεί ο σμπίρος .Η επισημοποιήση της υποψηφιότητας της κ Γκεντσουδη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων . Εντός της Συμμαχίας .Με κάποιους υποψηφίους να απειλούν μέχρι και με αποχώρηση .

Τελικά ( ευτυχώς για αυτούς ) αν και προσπαθούν με ιδιαίτερη επιμέλεια να χάσουν  τις εκλογές .Έστω και δύσκολα θα καταφέρουν να τις κερδίσουν .Αν σταματήσουν να βάζουν μόνοι τους τρικλοποδιες . 

Υπενθύμιση προς το εκλογικό επιτελείο της Συμμαχίας ,μπήκαμε στην τελική ευθεία και τα λάθη ( δεν υπάρχει το χρονικό  περιθώριο ) πλέον δεν διορθώνονται.Άσε που μετράνε διπλά

 

9 σχόλια:

  1. Χάνονται οι Καραμανλικοι που δεν αντέχουν την σαπιλα . Την επόμενη φορά στις εθνικές θα γίνει χαμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κολυμβητήριο ποτε θα ανοίξει; Ο Πανσερραϊκός ποτε θα παίξει στο γήπεδο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Συμμαχία Σερραίων άλλοι τρέχουν και πολεμούν κι άλλοι εκ του ασφαλούς απολαμβάνουν προνομιακής μεταχείρισης. Με λίγα λόγια άλλοι -τα κορόιδα- ζορίζονται κι εκτίθενται κι άλλοι-οι εκλεκτοί- στην ουσία διορίζονται δημοτικοί σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γκεντσούδη, Βαφειάδης, Τουρτούρας και Γάτσιος θα εκλεγούν πανεύκολα. Τα ψηφοδέλτια έχουν ραφτεί στα μέτρα τους σύμφωνα με την επιθυμία του Χρυσάφη. Οι υπόλοιποι, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της πόλης, θα σφαχτούν μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθεύει οτι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της Συμμαχίας δεν γνώριζαν για την σκανδαλώδη και προκλητική τοποθέτηση της κ.Γκεντσούδη στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Βροντούς και το μυστικό έσκασε μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων όταν πλέον ήταν αργά για δυναμικές αντιδράσεις; Πώς σας γλεντάει ετσι ρε γατάκια ο Αλέκος, πώς σας ξεφτιλίζει κι εσείς ακόμα το ανέχεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που ναξερουν τα γιδια αλλα και δεν τους νοιαζει

      Διαγραφή
  6. Καποιοι τρωνε τις σολες απο τα παπουτσια τους, τρεχοντας για μια ψηφο, και καποιοι δοκιμαζουν γοβες για την ορκομοσια.. Μεγαλη γατα εισαι μιστερ Royal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετα το σκανδαλο θα ειχε καμμια τυχη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.