Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαινεις : Επιστροφή στα συνήθη

 


 

 

Επιστροφή  στην συνήθη θεματολογία ( στα έργα και τις ημέρες των Συμμάχων  ) των πονημάτων του κ Χανλιογλου. Μετά  από ένα σύντομο διάλειμμα με αναφορές στην δημαρχιακή θητεία Αγγελίδη 

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Χανλιογλου

 

 

 

Δήμαρχε κ.Χρυσάφη άκουσε με προσεκτικά.
Ανακοινώνεις συνεχώς ότι οσονούπω θα δημοπρατηθούν έργα φαραωνικού
χαρακτήρος:


 Κλειστό γυμναστήριο: Αξίας άγνωστης (υποθέτω εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ) όταν η πόλις διαθέτει ήδη ένα στην κοιλάδα, δεύτερο στο αθλητικό πάρκο Ομονοίας, τρίτο και τέταρτο σε χώρους των γηπέδων (Δημοτικού και Εθνικού) Μην ξεχνάμε και τα ιδιωτικά με τους γυμναστές που λειτουργούν επιχειρηματικά.


Άρα ένα ακόμη θα μας είναι άχρηστο.
 Κολυμβητήριο: Σκοπεύεις να αναστήσεις ένα κουφάρι που πιθανόν να βρίσκεται και υπό κατεδάφιση. Θα χρειαστούν διαδικασίες, όπως μας είπες. Άλλωστε έναν αριθμό μελετών πληρώσαμε χωρίς αποτέλεσμα, καθώς οι προθεσμίες εξέπνευσαν.

 Δεν γνωρίζω σε ποιους τα υποσχέθηκες. Θα ξοδευτούν του κόσμου
τα χρήματα με επίσης τεράστιο κόστος λειτουργίας, όταν έχουμε ένα το οποίο θα έπρεπε να το αναβαθμίσεις και μας έφτανε. Εσείς όμως οι Δήμαρχοι ξέρετε καλά το «κόλπο». 

Αφήνετε ένα έργο να υποβαθμιστεί και ξοδεύετε για ένα καινούργιο
μόνο και μόνο να φωτογραφηθείτε κόβοντας κορδέλα παρέα με τους μέντορές
σας. Που θα βρεις τόσα λεφτά για τα μαστόδοντα που ετοιμάζεις;


 Φωτισμός led:

 Τώρα που «η θάλασσα έγινε γιαούρτι» και τα led πωλούνται στους
πάγκους και στα πανέρια προς 25 ευρώ, με το φωτοβολταϊκό καπέλο, εμείς θα τα πληρώσουμε, διάβασα την σύμβαση, προς 500+ ευρώ. Δηλαδή μας χρεώνεις με περίπου 10.000.000 ευρωα. 

Περιμένω να δώσετε πληροφορίες στους Δημότες κ. Μυσιρλή περί των κοστολογιών που εσείς ο ίδιος θα υπογράψετε. Εγώ αναφέρομαι πάντα στην πρόθεση και στηρίζομαι στις πληροφορίες.


 Όσο για το θράσος να οργανώσεις Δήμαρχε τις καλοκαιριάτικες φιέστες εν μέσω θρήνου για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο.

Υστερόγραφο: Κυρίες και Κύριοι της Δημαρχίας μετά του κ.Χρυσάφη επί της κεφαλής σας θα έπρεπε να ντρέπεστε και μόνον στην σκέψη για τέτοια μυθώδη ποσά προς ξόδεμα, όταν μάλιστα η χώρα λιγόστεψε μετά τα τραγικά γεγονότα. 

Εάν σας περισσεύουν, ζητάμε να συμπαρασταθούμε ως πόλις/Δήμος στους πληγέντες.


Απαιτείται βέβαια περίσσευμα ενσυναίσθησης, που εμείς οι Δημότες διαθέτουμε. Δεν βλέπουμε όμως κάτι ανάλογο και από σας.


Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.