Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Ανεβαίνει ο πήχης για την εκλογή των δημοτικών συμβούλων στην πόλη

 


 

 Σκληρή η μάχη του σταυρού για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στην πόλη των Σερρών .Και θα είναι πολύ σκληρότερη σε σχέση με το 2019 . Το 1ο είναι ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων ο οποίος αγγίζει τους 200 ( και από τις τρεις παρατάξεις ) .2ον η μείωση του αριθμού του δημοτικου συμβουλίου από 41 σε 35 περιόρισε τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν στην πόλη στους 27 ( τις δύο θα τις καταλάβουν οι επιεκφαλης των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης )  .3ον την ψήφο των δημοτών διεκδικούν σε αυτές τις εκλογές 3 παρατάξεις και όχι εξι όπως ήταν το 2019 .Αυτό σημαίνει οτι τόσο η παράταξη της Συμμαχίας οσο και η παράταξη της κ Μητλιάγκα ( σε σχέση με την παράταξη Φωτιάδη ) πιθανόν να συγκεντρώσουν περισσοτερες ψήφους σε σχέση με το 2019 . 4ον οποία παράταξη κερδίσει τις εκλογές θα εκλέξει στην πόλη 16 δημοτικούς συμβούλους .Ο 2ος θα εκλέξει 9 ή 10 .

    Με ολα τα παραπάνω φαίνεται οτι (  οι πάνω κάτω )  750 ψήφοι περίπου με τις οποίες είχε εκλεγεί ο τελευταίος δημοτικός σύμβουλος  της Συμμαχίας και ο τελευταίος της παράταξης Φωτιάδη  .Πιθανόν να μην φτάσουν για την εκλογή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.