Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Και στο τέλος ¨¨Εχυσε την καρδάρα με το γάλα ¨¨

 


 

 

 Ο πρώτος που ξεκίνησε την αντιπολίτευση το 2019 στην δημοτική αρχή ήταν ο Βασίλης Τερζής . Αν και εγκλωβισμένος ( για ένα μεγάλο διάστημα )στην παράταξη Φωτιαδη. Που από τις πρώτες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και τις δηλώσεις του επικεφαλής κ Φωτιαδη .Έπεισαν και τον πιο δύσπιστο οτι είχαν δώσει ¨¨λευκή επιταγή ¨¨ στην δημοτική αρχή του κ Χρυσάφη . Επι 3,5 χρόνια ο κ Τερζης στάθηκε απέναντι στην δημοτική αρχή και αυτό δεν μπορεί κανείς να του αμφισβητήσει .Αλλά στο τέλος ¨¨Έχυσε την καρδάρα με το γάλα ¨¨ . Και το γιατί θα το αναπτύξουμε .Ο κ Τερζής ήταν εκ των βασικών μελών της ομάδος που επι 1,5 χρόνο αναζητούσε υποψήφιο δήμαρχο από τον χώρο της κεντροδεξιάς.Η προσπάθεια εστέφθη με πλήρη αποτυχία ( εμποδίζοντας και οποίον άλλο ήθελε να ασχοληθεί να εμπλακεί ) .Και μάλιστα την χαριστική βολή την έδωσε ο κ Τερζής ο οποίος ως επικεφαλής . Αρνήθηκε να κατέβουν στις εκλογές .Αν και οι εκτιμήσεις έλεγαν οτι και με το λειψό ψηφοδέλτιο θα συγκέντρωναν ένα ποσοστό κοντά στο 15% .Το οποίο όμως μπορεί να έστελνε τις εκλογές στην Β Κυριακή.Επίσης στις συζητήσεις των μελών της παράταξης του με την παράταξη Μητλιάγκα για κοινή κάθοδο ήταν αρνητικός .

 

Φτάνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών . Ο κ Τερζης επέλεξε να μείνει εκτός μάχης και να επιλέξει την οδο της σιωπής. Μια σιωπή που σίγουρα δεν βοηθάει την κ Μητλιάγκα

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΑΝ ΓΑΤΑΚΙ!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.