Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Είναι αγένεια να μιλάς με «μπουκωμένο» στόμα

 





 Γράφει ο Κώστας Σαραφίδης  Οικονομολόγος

“Αφού κάναμε μια στάση στα «οράματα» περάσαμε στα ανέκδοτα”Για στόχευση, προφανώς ούτε λόγος, μια που αυτή προϋποθέτει «τόξο και φαρέτρα».
Φαρέτρα τεκμηριωμένων επιχειρημάτων και ανάληψη ευθύνης.

Άσχετα με το αν ασχολείται κάποιος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ δεν παύει να αποτελεί ένα έργο που υπό κανονικές συνθήκες προσφέρει προστιθέμενη αξία, στην ανάπτυξη του Δήμου, αρκεί βέβαια να το αντιμετωπίζουμε με την πρέπουσα σημασία.

Οι Δημοτικές επιχειρήσεις και οι εταιρίες που συμμετέχει ο Δήμος, αποτελούν τα άκρα του σώματος του. Δείχνοντας αξιοθαύμαστη επιμέλεια, έχουμε προχωρήσει σε ακρωτηριασμό τους, πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο, να αναλισκόμαστε σε φιλοσοφικές συζητήσεις για ένα ΔΗΜΟ ΑΜΕΑ.

 

Όσο αφορά το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ, διαχρονικά οι εκάστοτε υπεύθυνοι για την διοίκηση του, έχουν κατορθώσει να μετατρέψουν ως άλλες «Μανταλένες», ένα ταχύπλοο, σε θαλασσοδαρμένη βάρκα.

Ευτυχώς υπάρχουν και τα αριθμητικά δεδομένα (πίνακας 1), που αναδεικνύουν την αλήθεια.
Όταν θα καταφέρουμε να θέσουμε τα ζητήματα στη σωστή τους βάση, και να συνεργαστούμε με αίσθημα ευθύνης προς όφελος της επιχείρησης, τότε ίσως να μπορέσει η επιχείρηση να αλλάξει ρότα.

Σε διαφορετική περίπτωση ας αρκεστούμε στη μιζέρια μας, και στη λειτουργία των Δημοτικών Επιχειρήσεων, ως παραρτήματα Γραφείων Ευρέσεων Εργασίας.

 

Και μια συμβουλή προς «ναυτιλομένους», είναι αγένεια να μιλάς με «μπουκωμένο» στόμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.