Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Μιχάλης Καρτερος : Μηδενικη ανοχή στην χυδαιότητα, στην εχθροπάθεια και στην ρητορική μίσους.

 

 
 
 
 
 
Μηδαμινή ανοχή στην χυδαιότητα, στην εχθροπάθεια και στην ρητορική μίσους.
Τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εδώ στις Σέρρες, ένθερμος «οπαδός» του νέου Προέδρου μας, αναδημοσιεύει την παρακάτω ανάρτηση κάτω από τη φωτογραφία του Νίκου Φίλη (ιστορικού στελέχους της αριστεράς με διαυγή αγωνιστική διαδρομή, εντιμότητα και ήθος).
« Οταν μια μειοψηφια δεν γουσταρει ουτε τον προηγουμενο ουτε τον τωρινο αρχηγο.......τοτε τι σκ@τα κανει μεσα σε ενα κομμα και δεν παιρνει τον πουλο;»
Διαβάζω ορισμένα από τα σχόλια Συριζαίων (?) για την ανάρτηση αυτή (η ορθογραφία δική τους):
- ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ 9000 ,ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ
- ..εξω, εξω, εξω!... κι ο τελευταιος να κλεισει και την πορτα!!... αφου το κομμα με τους υπολοιπους θα χαθει αυτανδρο!!!...
- κύριε ……. και εγώ μαζί σας κακώς που τον έχει ακόμα στο κόμμα έπρεπε να τον έχει στείλει στο διάολο το μπουχέσα αυτός θέλει μόνο το μισθό του και δεν ξέρω μήπως πληρώνεται και από τα κανάλια που βγαίνει δεν ζητάει να πάει να ρίξει λίγο την κοιλιά του ο σαπιοκοιλιάς
- Και που αλλού να βρεί μισθό αυτό το παιδοβούβαλο, ακριβώς έτσι βολεύεται
- Να παει στον κουτσουμπα
- ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
- Αυτός πότε ξύπνησε;
- Εεεεεεεεε μισθός είναι ΑΥΤΟΣ...Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει,Και ο μισθός στην τράπεζα μπαίνει..
-Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον "σάπιοκοιλιά " τον Φίλη...εάν δεν γουστάρει να φύγει...πόσες φορές έλεγε τις μ@λ@κιες του στα κανάλια, εκθέτοντας τον Αλέξη...και τρεχανε οι άλλοι όλοι, να τα μαζέψουν...το ξεχάσατε;;...Να φύγουν τα βαρίδια...εάν θέλει δικό του κόμμα να φτιάξει και να αυτοψηφιζεται!!!
- ΤΙ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ???
-Γιαυτο όσο είναι καιρός διαγραφές να ξέρουμε ποιοι είμαστε.
Σήμερα είναι Παρασκευή και η ρητορική αυτή του μίσους, αναπτύσσεται χιλιάδες φορές καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν πάει και δεν μπορεί να πάει έτσι όμως. Με το Νίκο Φίλη δεν γνωριζόμαστε και προσωπικά διαφωνώ με τις απόψεις του και την ταχτική του στην παρούσα συγκυρία. Εδώ συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό όμως. Σε συνέχεια της προηγούμενης περιόδου, μια ολόκληρη στρατιά ανθρώπων δικών μας (?), καλυμμένων και ασύδοτων, με εχθροπάθεια, τοξικότητα, ρατσισμό και μίσος επιτίθενται με τρόπο αήθη εναντίον συντρόφων/ισσών και πολιτικών επιλογών που δεν τους αρέσουν.
Η ανασυγκρότηση όμως του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η σύνθεση, η ενότητα η μετεξέλιξή του σε ένα σύγχρονο, συμμετοχικό δημοκρατικό αριστερό κόμμα στην υπηρεσία και υπό τον έλεγχο της κοινωνίας, όπως λέει ο Πρόεδρος Νίκος Κασσελάκης, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γίνει αντιγράφοντας τις πρακτικές και τις χυδαιότητες των ακροδεξιών τρολ που πάνω από 10 χρόνια έχει στήσει απέναντί μας η δεξιά. Μάλλον πρέπει να γίνει, εκτός των άλλων και απέναντι σε αυτά τα χυδαία τρολ και τις πρακτικές τους.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει την ευθύνη να το αποσαφηνίσει αυτό προς πάσα κατεύθυνση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.