Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Σέρρες : Πέντε χρόνια χωρίς τον Ανθυποπυραγό Σάββα Σάββαρη

 


 

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Ανθυποπυραγού Σάββα Σάββαρη τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδηροκάστρου.

 Αν και πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που ο Σάββας Σάββαρης έπεσε στο καθήκον, οι συνάδελφοί του δεν τον ξέχασαν ποτέ.

 την τέλεση του μνημόσυνου έδωσαν το «παρών»  η οικογένειά του, μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο Επικεφαλής συνδυασμού ελάσσονος αντιπολίτευσης Ιωσήφ Παναγιωτίδης, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΔΡΑΣΙ Άρης Παπαδόπουλος, ο Διοικητής ΠΕΠΥΔ Κ.Μακεδονίας Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Σερρών Πύραρχος Νίκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Κ.Μακεδονίας Γρηγόρης Αναστασιάδης, συνάδελφοι του εκλιπόντος από όλες τις υπηρεσίες και τα κλιμάκια του Ν.Σερρών, αλλά και φίλοι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.