Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : ΄΄Τα αβανταδόρικα ¨¨ ρεπορταζ για τους αυτοδιοικητικους

 


 

 Εκλογές έρχονται μάχη δίνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι .Αλλά μην ξεχνάμε οτι και εντός των παρατάξεων υπάρχει η μάχη του σταυρού για τους υποψηφίους δημοτικους συμβούλους .

Εσχάτως λοιπόν παρακολουθούμε και ρεπορταζ τα οποία ναι μεν αναδεικνύουν προβλήματα και δείχνουν οτι οι δημοτικές αρχές δεν έκαναν τίποτε για να τα λύσουν. Αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο Α ή ο Β αντιδήμαρχος που δουλεύει άοκνος 24 ώρες το 24ωρο για να λύσει προβλήματα που πολλές φορές δεν είναι και της αρμοδιότητας του .Οπότε μπορεί να είστε δυσαρεστημένοι από την δημοτική αρχή .Άλλα ο δουλευτάρας αντιδήμαρχος αξίζει ένα σταυρό

2 σχόλια:

  1. Στον Δήμο Σερρών δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιος αντιδήμαρχος. Στον Δήμο Σερρών ο Χρυσάφης και οι αντιδήμαρχοι του, συναγωνιζονταν ποιος θα έχει την καλύτερη πόζα στις φωτογραφήσεις για να τις αναρτήσουν στα facebook. Μια δημοτική αρχή, ένα απέραντο facebook με σημαιοφόρο τον θεατρίνο Δήμαρχο Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πείτε μόνο ποίος είναι αυτός ο δουλευταράς αντιδήμαρχος γιατί εμείς δε τον ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.