Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Η χαμένη ευκαιρία της Αριάδνης Παπαφωτίου

 


 

 

Εκτός εκλογικής μάχης μάλλον τίθεται η  υποψήφια δήμαρχος Σερρών κ Αριαδνη Παπαφωτίου . Η οποία αν τον περασμένο χειμώνα είχε προχωρήσει και στην ανακοίνωση κάποιων ονομάτων φαίνεται οτι δεν καταφέρνει να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων .

Η κ Παπαφωτιου το 2019 έχοντας την στήριξη του Σύριζα κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό κοντά στο 5% . Αμέσως μετά τις εκλογές για λόγους που ίδια γνωρίζει φρόντισε να ¨¨απογαλακτιστεί ¨¨ πολιτικά από τον Σύριζα .Με αποτέλεσμα να έρθει η σύγκρουση με την δημοτική σύμβουλο της παράταξης της ( και κομματικό στέλεχος του Σύριζα ) κ Θένια Χαραλαμπίδου .Από κει μετά η υποψήφια δήμαρχος ακολούθησε μεν μια μαχητική αντιπολιτευτική γραμμή απέναντι στην δημοτική αρχή .Η οποία  αναλώθηκε στις συνεδριάσεις του δημοτικου συμβουλίου  , σε δελτία τύπου και σε αναρτήσεις στα sosial media .Όμως η κ Παπαφωτιου αγνόησε μια βασική αρχή .Οτι όλα τα παραπάνω λειτουργούν επικουρικά .Οι υποψηφιότητες χτίζονται στην κοινωνία και όταν είσαι παρών στην πραγματική πραγματικότητα .Όταν ήξερε ( το κατήγγειλε πολλές φορές ) οτι τα ΜΜΕ αποκρύπτουν ή αγνοούν τα όσα λεει .Σπας τον αποκλεισμό με την φυσική σου παρουσία χωριό χωριό γειτονιά γειτονιά το οποίο δεν μονο η παρουσία στις εκδηλώσεις .Όπου οι περισσότεροι εκ των παρισταμένων δεν αντιλαμβάνονται καν την παρουσία σου  .Δυστυχώς για την ίδια επαναπαύθηκε στο ότι τα sosial media θα της δώσουν την αναγνωρισιμότητα που δεν είχε . Διαπίστωσε οτι διαψεύστηκε οικτρά . 

Επίσης ο στόχος της να καταφέρει να πάρει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να ευοδωθεί αν η κ Μητλιάγκα αιφνιδιαστικά στα τέλη του 2022 αποφάσιζε να μην είναι   υποψήφια βουλευτής

Επομένως ώρα για αυτοκριτική, γιατι όσο εύκολα θα ρίξει τις ευθύνες επι δικαίων και αδίκων  ( ΜΜΕ ,κομματικοί μηχανισμοί  κ.λ.π ) .Ας δει και το μερίδιο των δικών της ευθυνών που είναι μεγάλο

4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΈΣ ΠΑΡΟΥΣΊΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΔΥΣΤΥΧΏΣ Ο ΝΈΟΣ ΝΌΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΛΛΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΆΒΑΣΗ ΠΕΖΏΝ ΑΛΛΗ ΑΠΏΛΕΙΑ ΣΟΒΑΡΉ ΒΈΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΈΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΕΊΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Σύντροφοι" του Serresbomb, πολιτικοί υπάλληλοι του Χρυσάφη. Μη μου πείτε τώρα, ότι συμπονατε την κυρία Παπαφωτίου. Κάθε φορά που η κυρία Παπαφωτίου ασκούσε κριτική στο πολιτικό σας φίλο Χρυσάφη, ορμουσατε σαν τους πεινασμένος λύκους να την κατασπαραξετε και ας ξέρατε, ότι τις περισσότερες φορές είχε δίκαιο.
    Ο Δήμος Σερρών πέρα από την απραξία στην οποία έχει περιέλθει από τον ανίκανο, φιγουρατζη και διαπλεκόμενο Δήμαρχο έχει περιέλθει και σε ηθική παρακμή, για την οποία δεν ευθύνεται μόνον ο Χρυσάφης, αλλά και όσοι τον υποστηρίζετε. Κρίμα για τον Δήμο Σερρών. Μακάρι οι δημότες του Δήμου Σερρών να έχουν τη θέληση και να σταματήσουν τον κατήφορο που πήρε ο Δήμος Σερρών με τον συγκεκριμένο Δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά τον κατήφορο ο ανήφορος με την πανασχετη Βαρβάρα το δεκανικι του Χρυσαφη ; Όσο για τον Τερζή μιλάμε για ανεκδοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολονότι κάποια από τα σχόλιά σας θα μπορούσαν να θεωρηθούν εύλογα, καλύτερα να μην υπεισέρχεστε σε λεπτομέρειες των οποίων δεν έχετε ιδίαν γνώση. Οι παροικούσες-ούντες στην Ιερουσαλήμ θυμόμαστε "Τις ήρξατο χειρών αδίκων" στην ανεξαρτητοποίηση της κ. Χαραλαμπίδου, από ποιούς-ές προωθήθηκε και με ποιες σκοπιμότητες. Απόδειξη το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία συμμετείχαν στη "Δύναμη Σερραίων" δ ε ν αποχώρησαν μέχρι και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.