Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Σέρρες : Πρώτη ειδηση ο πρόεδρος

 


 

 

 Μονοπώλησε την πανελλαδική επικαιρότητα ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ Παναγιώτης Καρίπογλου .Η ανάρτησή του με ένα σκίτσο με την είσοδο του στρατοπέδου Άουσβιτς και την επιγραφή «Το 16ωρο απελευθερώνει» –κατά παράφραση προφανώς του «η εργασία απελευθερώνει», συνοδεύοντάς το με το σχόλιο, «ευρωπαϊκό κεκτημένο». Προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού  εκπρόσωπου Παύλου Μαρινάκη.Ενω ακολούθησε αντιπαράθεση ΝΔ -ΠΑΣΟΚ


Μετα τις αντιδράσεις  ο κ. Καρίπογλου έκανε νέα ανάρτηση, αναφέροντας ότι «η συσχέτιση με το Άουσβιτς ήταν μη ορθή και λανθασμένη» και τονίζοντας ότι «δεν αποτελεί κομματική θέση».

«Θέλησα με αυτόν τον ακραίο ομολογουμένως τρόπο να καταδείξω την αυθαιρεσία που επιχειρείται να εισαχθεί στην ελληνική έννομη τάξη», έγραψε μεταξύ άλλων προσθέτοντας πως «πάντοτε συμπαρίσταμαι στον εβραϊκό λαό και υπερασπίζομαι δημόσια το δικαίωμα και τη νομική υποχρέωση στη μη λήθη του Ολοκαυτώματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.