Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Συμμαχία Σερραιων : Τέσσερις νέες υποψηφιότητες

 




Τέσσερις νέους και νέες υποψηφίους/ες ανακοίνωσε η παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων . Πρόκειται για την Γεσθημανή Καραμανίδου , τον Γιώργο Μητσίκογλου , την Άρτεμις Κασάπη και τον Ηλία Παπαπασχάλη

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στους κόλπους της «Συμμαχίας Σερραίων» τη Γεσθημανή Καραμανίδου, η οποία θα είναι υποψήφια σύμβουλος μαζί μας στην Τοπική Κοινότητα Σερρών στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!
Η Γεσθημανή Καραμανίδου είναι μητέρα δύο παιδιών, με σπουδές στους τομείς της «Νοσηλευτικής» και της «Πληροφορικής» ενώ κατά το παρελθόν δραστηριοποιήθηκε στο επιχειρείν και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο της Εστίασης.
Ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα, ασχολείται με την επιχειρηματική καθοδήγηση (business coaching) ως εξειδικευμένη σύμβουλος επιδομάτων φροντίδας.
Η φωνή των συνδημοτών μας έχει αξία και μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις που παίρνονται για τις γειτονιές και τις συνοικίες στην πόλη μας.
Μέρα με τη μέρα η «Συμμαχία Σερραίων» γνωρίζει μόνο πρόσθεση και πολλαπλασιασμό!
Γεσθημανή καλώς ήρθες και καλή επιτυχία
 
-----------------------------------------------------------------------------
 
Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια της «Συμμαχίας Σερραίων» τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Μητσίκογλου ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου!
Ο Γιώργος Μητσίκογλου δραστηριοποιείται με επιτυχία επιχειρηματικά τα τελευταία 15 χρόνια στον χώρο της παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κτηρίων.
Είναι ένας ακόμη δημιουργικός άνθρωπος, με όρεξη και διάθεση για προσφορά, ο οποίος συστρατεύεται μαζί μας στο όραμα και τον αγώνα μας για τον Δήμο Σερρών!
Στη «Συμμαχία Σερραίων» συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Σερραίους!
Γιώργο καλώς ήρθες στη «Συμμαχία Σερραίων»!
Καλή επιτυχία!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Μια νέα γυναίκα, μια άξια σύζυγος και μητέρα, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και αγρότισσα η Άρτεμις Κασάπη, ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας και θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Ορεινή!
Ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει στον τόπο που ζει, η ίδια και η οικογένειά της, συμμαχεί με την μεγάλη αυτοδιοικητική ομάδα της "Συμμαχίας Σερραίων" για να συνεχίσουμε μαζί το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει στην σερραική περιφέρεια!
Η ομάδα μας αναδεικνύεται στην Ορεινή, όπως και σ όλα τα χωριά, πιο δυνατή από ποτέ!
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Καλωσορίζουμε σήμερα, με μεγάλη χαρά, στην μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια της "Συμμαχίας Σερραίων" τον Ηλία Παπαπασχάλη
ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος για το τοπικό Συμβούλιο της Ορεινής!
Ο Ηλίας Παπαπάσχαλης είναι αγρότης και υλοτόμος, ένας άνθρωπος με έντονη κοινωνική παρουσία, με πολύ μεράκι για τον τόπο του και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για την μεταμόρφωση του Δήμου μας!
Ηλία καλώς ήρθες στην "Συμμαχία Σερραίων" και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.