Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τα κοστούμια ¨¨θα τα ράψουν ¨¨ η κάλπη και ο δήμαρχος

 


 

 

Μαθαίνω οτι κάποιοι εκ των υποψηφίων της Συμμαχίας μάλλον για να αβαντάρουν την υποψηφιότητα τους. Ψιθυρίζουν σε φίλους και γνωστούς οτι  έχουν λάβει δέσμευση - υπόσχεση από τον δήμαρχο οτι θα ειναι μέλη στην επόμενη κυβέρνηση του δήμου Σερρών. Ο σμπίρος με πληροφορεί οτι ο επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσάφης δεν έχει δώσει υπόσχεση σε κανέναν .Το βιβλίο παραμένει άγραφο και θα συμπληρωθεί μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Όπως διαρρεεται η πενταετία που έρχεται θα είναι των έργων. Οπότε  απαιτείται όποιοι αναλάβουν θέσεις ευθύνης να μπορούν να ανταποκριθούν . Και μην ξεχνάμε οτι ο πρώτος που θα αποφασίσει αν κάποιοι ράψουν ή όχι κοστούμι , ειναι οι δημότες με την ψήφο τους .Γιατι πιθανόν κάποια από τα αυτοαποκαλούμενα ¨¨ βαριά χαρτιά¨¨  ή να μείνουν εκτός δημοτικου συμβουλίου . Ή να εκλεγούν στην παράταση και τα πέναλτι .Οπότε θα εξαρτηθεί και με τι χαρτί θα παίξουν , την επόμενη μέρα των εκλογών

2 σχόλια:

  1. Αχαχαχα εδώ γυρνάνε γύρω γύρω όλοι οι υποψήφιοι και μιλάνε για την θέση που έχουν εξασφαλίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήραν χαμπάρι τα χαϊβανια ότι η τράπουλα μοιράστηκε και κλωτσανε ή η ίδια καρέκλα δόθηκε σε δύο ? Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων και την είσοδο των τελευταίων πονηρών θα πέσει πολύ γέλιο . Οι μισοί θα παρατήσουν τον αγώνα να ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.