Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρών : Ισχύουν οι καταγγελίες κ πρόεδρε ????

 

 


 

 

 


Επανερχόμαστε στην τοποθέτηση του  δημοτικου συμβούλου κ Γάτσιου σχετικά  με το ότι ο δήμαρχος κ Χρυσάφης υπόσχεται διορισμούς προκειμένου να εξασφαλίσει υποψήφιους.Ολα αυτά που καταγγέλει ο κ Γατσιος θα έχουν την αξία τους αν απαντήσει στην καταγγελία της κ Παπαφωτιου για τον τρόπο που έγιναν οι προσλήψεις των περίπου 100 συμβασιούχων Covid 19

 

 Η κα Παπαφωτίου σε τοποθέτησή της σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν στο  δημοτικό συμβούλιο αναφέρει μεταξύ άλλων “Με μοιρασιά οι προσλήψεις COVID στο Δήμο. Τα ανομολόγητα της 4ετίας έγιναν κυνικές δημόσιες παραδοχές στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Οτι μοιράστηκαν τις προσλήψεις εν μέσω πανδημίας για να βολέψουν συγγενείς και φίλους χωρίς κριτήρια και αξιολόγηση αναγκών, παραδέχτηκαν Δήμαρχος και τουλάχιστον δύο Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.