Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η Μαρία Κολλια ¨¨στοιχειώνει ¨¨ την γαλάζια πολυκατοικία

 


 

 4 χρόνια εκτός πολιτικής η πρώην βουλευτής και υπουργός Μαρία Κόλλια .Η οποία μάλιστα έχει αραιώσει και τις δημόσιες εμφανίσεις της .Όμως εξακολουθεί να έχει σημαίνον ρόλο σε πολλά από αυτά που διαδραματίζονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αν και η ίδια εμφανίστηκε στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα δίνοντας το μήνυμα από πια πλευρά ήταν στις εκλογές .Υπάρχει πλήθος γαλάζιων αυτοδιοικητικών που έχουν συναντηθεί μαζί της ( με πρωτοβουλία οχι της κ Κολλια). Προκειμένου να την συμβουλευτούν για το τι πρέπει να πράξουν για τις επερχόμενες εκλογές .Βέβαια αυτά όλα λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο , γιατι δημοσίως σχεδόν όλοι  απαρνούνται οποιαδήποτε πολιτική σχέση μαζί της .Βέβαια όπως μου θυμίζει ο σμπίρος το 2012 το κόμμα των ΑΝΕΛ στον δήμο Σερρών είχε αγγίξει ποσοστό 14% . 

ΥΓ: Για να δώσω και την βοήθεια του κοινού , δεν μιλάμε για  πρόσωπα που ήταν συνεργάτες της και ποτε δεν έχουν αρνηθεί οτι διατηρούν άριστες σχέσεις με την πρώην υπουργό. Για τους άλλους μιλάμε τους κρυφούς , που είναι και πρωτοκλασάτα στελέχη σε γαλάζια γραφεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.