Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Ψιθυρος πάνω από την πόλη : Ο κόσμος τους έφτυσε , αλλά αυτοί νομίζουν ακόμα ότι ψιχαλίζει

 




 

 Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία σε οτι αφορά τουλάχιστον την εκλογή αυτών που ασκούν την εξουσία ( πρωθυπουργός , βουλευτές , δήμαρχοι , περιφερειάρχες σύμβουλοι ). Ψηφίζουμε και εκλέγονται αυτοί που  αποτελούν την επιλογή των περισσότερων  και η μειοψηφία που είχε άλλη επιλογή οφειλει να σέβεται την απόφαση των πολλών .

Πόσο δημοκρατικό άραγε είναι ( και από ανθρώπους που ισχυρίζονται οτι είναι δημοκράτες ) . Να μην υπάρχει αυτός ο σεβασμός .Αναρωτήθηκε ο σμπίρος διαβάζοντας τις βαθυστόχαστες αναλύσεις κάποιων οι οποίοι κατέληξαν οτι η πλειοψηφια δεν ξέρει να ψηφίζει .

Σύμπτωση θα είναι οτι η πλειοψηφια που δεν συμφωνεί με την δική τους άποψη ,  όποτε έβαλαν το ονοματάκι τους σε ψηφοδέλτιο τους ¨¨μαυρισε ¨¨

 Οχι μέχρι στιγμής δεν ζήτησαν να έχουν το  δικαιωμα να επιλεγουν ποιοι θα μπορουν να ψηφίσουν

ΥΓ : Θα έχουμε και συνέχεια με κείνη την κατηγορία των βαθιά διαπλεκόμενων που το παίζουν Ρομπεν των Δασών 

 

 

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.