Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Σύμμαχοι οι πρόεδροι Χριστός, Βαμβακιάς και Μονοκλησσιας



 

 

 Υποψήφιοι με την παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων θα είναι οι πρόεδροι της Βαμβακιας, Χριστος και Μονοκλησσιας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το δήμο Σερρών 

Η ανακοίνωση 

Σύμμαχοι και συναγωνιστές, στις επικείμενες δημοτικες εκλογές, οι άξιοι και ικανοί πρόεδροι του Χριστού, της Μονοκκλησιάς και της Βαμβακιάς!
Και υπάρχει και συνέχεια...
Άνθρωποι με πολύχρονη ιστορία προσφοράς, που τιμήθηκαν κατ επανάληψη από τους συγχωριανους τους, ο Σιαπαρδάνης Κωνσταντίνος, ο Νίκος Μανιτάρης και ο Δεμερτζής Θωμάς θα είναι και αυτοί υποψήφιοι με την "Συμμαχία Σερραίων" στις εκλογές του Οκτωβρίου!
Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! Μια εμπιστοσύνη που δείχνει πόσο καλή συνεργασία είχαμε αυτά τα 4 δύσκολα χρόνια, πόσα πράγματα κάναμε απο κοινού και πόσα πράγματα σχεδιάζουμε να κάνουμε ΜΑΖΙ τα επόμενα 5 συναρπαστικά χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.