Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Μεγάλη αναταραχή υπέροχη κατάσταση στον Προβατα

 


 

 

 

 Την υποψηφιότητα του με την Συμμαχία Σερραιων ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Πρόβατά Γιώργος Νικήτας . Όμως μαθαίνω οτι η  ανακοίνωση του προέδρου προκαλεί αναταράξεις  . Ο επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσάφης δεν γνώριζε τίποτε για τις προθέσεις του προέδρου. .Ενώ ήδη οι υπόλοιποι τέσσερις που θα συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβουλίου. Φέρεται να έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους

Πως το πε ο μεγάλος τιμονιέρης ???Μεγάλη αναταραχή υπέροχη κατάσταση ???

Η ανακοινωση του προέδρου του Προβατα κ Νικήτα

«Ως υπεύθυνος άνθρωπος και ως Πρόεδρος που υπηρετώ εδώ και δύο θητείες με συνέπεια τον θεσμό του Προέδρου του Προβατά Σερρών αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τους φίλους συγχωριανούς μου για την απόφασή μου να είμαι και πάλι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Αλέξανδρου Χρυσάφη

 . Η σοβαρότητα του θεσμού και η παρότρυνση από μεγάλο αριθμό κατοίκων του χωριού αλλά και ο σεβασμός που τρέφω έναντι των κατοίκων του χωριού με υποχρεώνουν να συνεχίσω προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πολύ σοβαρά έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη. 

 Πιστεύω η εμπειρία πλέον του κ.Αλέξανδρου Χρυσάφη και η καλή συνεργασία που έχω μαζί του θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των έργων και στην καλύτερη εικόνα του χωριού.»

3 σχόλια:

  1. Άλλος κωλοτουμπας. Εκεί που έλεγε δημόσια μάλιστα, ότι δεν έκανε τίποτε στο χωριό του ο Χρυσάφης, τώρα λέει ότι θα είναι πάλι μαζί με τον Χρυσάφη για να συνεχίσουν τα σοβαρά τους έργα. Τον λόγο έχουν οι κάτοικοι του χωριού. Να τον χαίρονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορούσα να κάνει συνδιασμό μπήκαν μπροστά οι άλλοι μπήκε και αυτός μετά . Θα φύγουν οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δυνατόν να εξακολουθεί να τους πιστεύει κανένας όλους αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.