Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Σύριζα Σερρών : Ζητούνται υποψήφιοι για την παράταξη Τερζή

 


 

 

Γράψαμε στις 29 Ιουλιου οτι η Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία αποφάσισε να στηρίξει στις προσεχείς αυτοδιοικητικες εκλογές στον δήμο Σερρών την παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του κ Βασίλη Τερζη . Πριν από λίγες μέρες λοιπόν στάλθηκε στα μέλη της κομματικης οργάνωσης σημείωμα .Στο οποίο αφού γίνεται μια ενημέρωση για τις επαφές και συναντήσεις που είχαν .Ανακοινώνεται η απόφαση στήριξης της παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ .Και στο τέλος του σημειώματος αναφέρεται << Μέχρι την 31 Αυγούστου πρέπει να κατατεθούν οι υποψηφιότητες για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Όσον αφορά τις Δημοτικές εκλογές χρειάζονται υποψηφιότητες για το Δημοτικό συμβούλιο αλλά και για τα τοπικά συμβούλια (24 Δημοτικά διαμερίσματα). Χρειάζεται λοιπόν η ενεργοποίηση και διαθεσιμότητα όλων μας.
Για δηλωσεις συμμετοχής στα ψηφοδέλτια ή διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε...........>>>>
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.