Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το Σκούταρι προκαλεί πονοκέφαλο στην Συμμαχία

 




Με τη φράση Μεγάλη αναταραχή υπέροχη κατάσταση θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τα όσα λαμβάνουν εντός των τειχών της Συμμαχίας στην Δ.Ε Σερρών .Η μείωση των εδρών από 3 σε 2 η μεταγραφή της Σταλακτης Ηλιοπούλου και η μετακίνηση του Γιώργου Καδή στην παράταξη της κ Μητλιαγκα  Ανέτρεψαν όλο τον σχεδιασμό του χειμώνα .Οι σύμμαχοι θα εκλέξουν ένα δημοτικό σύμβουλο .Οι δύο αντιδήμαρχοι Μερετουδης και Καρακολιδης θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε Σερρών. Εκεί όμως βρίσκονται ήδη η κ Ηλιοπούλου , ο Ηλίας Γκότσης και ο πρόεδρος της κοινότητας κ Μιχάλης Βαφειάδης που θέλει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος .Και οι τέσσερις Στοχεύουν να αντλήσουν ψήφους από την Δ.Ε Σκουτάρεως από όπου κατάγονται .Ελπίζοντας ότι αυτοί οι ψήφοι θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια τους να εκλεγούν. Μόνο που όπως παρατήρησε ο σμπιρος πολλοί οι υποψήφιοι λίγοι οι σταυροί

6 σχόλια:

  1. Στα καλά δέντρα θα τους κεράσουμε ντεπόν τους συμμάχους. Από το 19 έχουμε να τους δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου από τα Καλά Δένδρα ο Χρυσαφης θεωρεί Δήμο Σερρών μόνον την πλατεία Ελευθερίας. Ο κύριος αυτός που κάνει τον Δήμαρχο δεν ξέρει που πέφτουν τα χωριά και οι γειτονιές. Να μην το κερασετε ντεπον, αλλά μαύρο στις δημοτικές εκλογές για να γλυτώσει ο Δήμος Σερρών από την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει από τον διαπλεκόμενο αυτόν Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαντολάτο θα πάρουν και στο Σκουτάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα καλά δέντρα καθηστε καλά. Χωριαταραδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να δούμε πρόεδρε ποιος θα κεράσει Ντεπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδε κανένας να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις η παράταξη της Βαρβαρας;;; Γιατί μόνο Από την Συμμαχία πηγαίνουν 30-40 άτομα παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.