Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Δήμος Σερρων : 12 νέοι σύμμαχοι

 




Τα ονόματα 12 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβουλων ανακοίνωσε η Συμμαχία Σερραιων

Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις για να τους γνωρίσετε:

Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα της Σοφία Δεμερτζή η οποία θα είναι υποψήφια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Ορεινής με τη «Συμμαχία Σερραίων»!
Σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, η Σοφία Δεμερτζή είναι ένας άνθρωπος με ήθος, αρχές και αξίες οπότε με το δυναμισμό της και την αγάπη της για την Ορεινή, θα μας βοηθήσει να πάμε το Δήμο Σερρών ακόμη πιο μπροστά!
Σοφία καλώς ήρθες και καλή επιτυχία.
....................................................................................................
 
Υποδέχομαι σήμερα στη «Συμμαχία Σερραίων» τον Γιώργο Καράστεργίου, ο οποίος συστρατεύεται μαζί μας και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα της Κάτω Καμήλας!
Ο Giorgos Karastergiou είναι πατέρας ενός παιδιού, αστυνομικός στο επάγγελμα και υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας των Σερρών.
Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος από το 2019 στην Κοινότητα της Κάτω Καμήλας , έχει κοινωνική και εθελοντική παρουσία στο χωριό του και ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για την πρόοδο της Κάτω Καμήλας και όλου του Δήμου Σερρών εν γένει.
Ιδιαίτερα δραστήριος και πολύ κοντά όλα αυτά τα χρόνια στους πολιτιστικούς συλλόγους και στην παράδοση του τόπου του.
Δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει το πάθος του για το κοινό καλό της Κάτω Καμήλας. Γιώργο καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!
.................................................................................................................................
 
Η «Συμμαχία Σερραίων» συνεχώς μεγαλώνει και δυναμώνει με την συμμετοχή δυναμικών και ενεργών πολιτών!
Καλωσορίζουμε σήμερα την Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί μας στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.
Η Kosmidou Anna, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, είναι Βρεφονηπιοκόμος στο επάγγελμα, κόρη του Αλέκου Κοσμίδη και κατέρχεται για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο!
Πνεύμα ανήσυχο και άνθρωπος της προσφοράς, η Άννα αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στην περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου Σερρών και στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του!
Άννα καλώς ήρθες και καλή επιτυχία.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Στο Δήμο Σερρών του αύριο χρειαζόμαστε στην πρώτη γραμμή δυναμικές γυναίκες!
Η γυναικεία σκέψη και κρίση, η γυναικεία λογική είναι αναγκαία για ένα ισορροπημένο αυτοδιοικητικό και κοινωνικό σύστημα!
Σήμερα και με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε την Μαρία Καβακλιλή η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις επικείμενες εκλογές!
Η Maria Cavaclili είναι συνταξιούχος Νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ενώ κατά το παρελθόν υπήρξε Εθελόντρια Νοσηλεύτρια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών.
Η αγάπη για τους συνδημότες μας την ώθησε να δεχτεί την πρόταση μου να συμμετάσχει στο συνδυασμό μας, θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα στο Δήμο Σερρών.
Μαρία σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!
...................................................................................................................................................
 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Σερρών, Theofanis Papaefstratiou!
Έμπειρος διασώστης και εκπαιδευτής του ΕΚΑΒ, Διευθυντής Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης και εκπαιδευτής στο Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων ο Φάνης Παπαευστρατίου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσφοράς στον άνθρωπο!
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στη «Συμμαχία Σερραίων» έναν νέο, δραστήριο και ενεργό πολίτη με υψηλές αρχές και αξίες!
Έναν άξιο και ικανό Σύμμαχο στον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο!
Θεοφάνη καλώς όρισες στην οικογένεια της «Συμμαχίας Σερραίων»!
............................................................................................
 
Είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, που ανταποκρίνονται σε πολλαπλούς ρόλους, συμπορεύονται στο πλευρό μας για να συνδιαμορφώσουμε το Δήμο Σερρών της επόμενης πενταετίας!
Σήμερα υποδέχομαι στη «Συμμαχία Σερραίων» τον Δημήτρης Μήλιος , ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος μαζί στην Τοπική Κοινότητα της Κάτω Καμήλας!
Ο Δημήτρης, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα, αγαπά τον τόπο του και θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε το έργο μας τα επόμενα πέντε συναρπαστικά χρόνια!
Δημήτρη, καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!
............................................................................................
 
Είναι τιμή για εμένα να έχω δίπλα μου ανθρώπους που ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο, που έχει συντελεστεί στο Δήμο Σερρών και να προχωρήσουμε μαζί στην επόμενη συναρπαστική πενταετία!
Σήμερα με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Αντώνη Χρυσομέρη ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στην Τοπική Κοινότητα Καλών Δέντρων!
Ο Αντώνης, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, είναι αγρότης στο επάγγελμα ενώ άξια αναφοράς ήταν η συνεισφορά του κατά το παρελθόν τόσο στην ποδοσφαιρική ομάδα του «Πυθαγόρα Καλών Δέντρων» όσο και στον Παλαιστικό Σύλλογο της περιοχής!
Αντώνη καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!
 
--------------------------------------------------------------------------------
 
Ανακοινώνουμε, με χαρά, έναν ακόμη άξιο υποψήφιο, που θα στελεχώσει τη «Συμμαχία Σερραίων» και το ψηφοδέλτιό μας στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου!
Ο Γρηγόρης Κολιάστας, ένας ενεργός πολίτης, συστρατεύεται μαζί μας και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα της Άνω Καμήλας!
Ο Grigoris Koliastas είναι πατέρας δύο παιδιών, αγρότης στο επάγγελμα και θα κάνει τα μέγιστα για τον τόπο του, την Α.Καμήλα, που τόσο αγαπά!
Γρηγόρη καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!
...................................................................................................
 
Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι στη «Συμμαχία Σερραίων» τον Νίκο Σαντοριναίο , γιο του αείμνηστου Βαγγέλη Σαντοριναίου , ενός πολύ αγαπητού ανθρώπου της Αυτοδιοίκησης και επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου Σερρών!
Ο Nikos Santorinaios ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα και είμαι απολύτως βέβαιος ότι με όρεξη, με πολλές ιδέες, με διάλογο και συνεννόηση θα μας βοηθήσει ουσιαστικά να πάμε το Δήμο Σερρών ακόμη πιο ψηλά, ακόμη πιο μπροστά! Νίκο καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!
.....................................................................................................................
 
Είναι δεδομένο ότι σε όλους τους τομείς της ζωής μας, οι νέοι πρέπει να έχουν βασικό ρόλο!
Πολύ περισσότερο στα κοινά του τόπου μας. Ένας από αυτούς τους νέους είναι ο Γιώργος Χατζηηλιάδης ένας άξιος νέος, που αποφάσισε να μπει ενεργά στους χώρους της κοινωνικής και πολιτικής δράσης, θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων»!
Ο Γιώργος, ο οποίος φοιτά στο 3ο έτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ και είναι και μέλος της θεατρικής ομάδας του ΔΙΠΑΕ είναι υιός του πρώην Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών και Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Γιάννη Χατζηηλιάδη! Η ορμή και οι νέες ιδέες των νέων συμπολιτών μας, που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας, μας κάνουν αισιόδοξους για τη συνέχιση της ανάπτυξης στο Δήμο Σερρών την επόμενη πενταετία!
Γιώργο καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!
..............................................................................................................
 
O Δήμος του αύριο είναι ο στόχος που εμπνέει, κινητοποιεί και ενώνει δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας μας!
Νέοι άνθρωποι, που ασχολούνται ενεργά πρώτη φορά με το Δήμο Σερρών, γιατί πιστεύουν ότι αξίζουμε ακόμη καλύτερα και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε ακόμη περισσότερα!
Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα της Ειρηνη Μπαρμπα, η οποία θα είναι υποψήφια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Ορεινής με τη «Συμμαχία Σερραίων».
Την ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή!
Ειρήνη καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !
--------------------------------------------------------------------\
 
Ο Γιώργος Παρασκευάς είναι ένας ενεργός,νέος και δραστήριος άνθρωπος που η διάθεση για προσφορά στο χωριό του ,στον Προβατά, τον οδηγεί να συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος!
Ο Γιώργος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και με την παρουσία του στο τοπικό Συμβούλιο του Προβατά, στο οποίο είναι εκλεγμένος, άφησε το στίγμα της προσφοράς του!
Η συμμετοχή του στο τοπικό ψηφοδέλτιο της "Συμμαχίας Σερραίων" μας χαροποιεί όλους!
Γιώργο καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.