Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

SERRESBOMB : Απάντηση επιβεβαιωση του Γιώργου Ματθαιου

 




Απάντηση στην ανάρτηση μας

Δήμος Σερρών : Πιστός Σύμμαχος ο Γιώργος Ματθαίου δινει

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ματθαίου ο οποίος επιβεβαιώνει οτι παραμένει στις τάξεις της Συμμαχίας .
Τα υπόλοιπα που αναφέρει περί αναληθειών . Να θυμίσουμε στον κ Ματθαιου οτι μπήκε πρόεδρος στο αυτοκινητοδρόμιο , είναι στις σχολικές επιτροπές , ήταν κάποια στιγμή και άτυπος αντιδήμαρχος επί των έργων . Εμείς με την αναφορά μας ( πήρε πολλά ) μιλήσαμε για αξιώματα και θέσεις ευθύνης . Δεν αναφέραμε  ότι κάπου ήταν έμμισθος

Η απάντηση του
Του ανώνυμου blog serresbomb.blogspot.com έχω να δηλώσω τα εξής :
Όλα όσα αναφέρει ο σπμιρος σας είναι αναληθειες και ψεύδη εκτός από την συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσαφη που έγινε μέσα στην έδρα του Σπιρου το Cityζεν.
Αλήθεια είναι πως ο Ματθαίου ήταν είναι και θα είναι πιστός σύμμαχος γιατί είναι σταθερός στις απόψεις του και ότι έχει να πει το λέει μπροστά σε όλους. Όχι όμως γιατί πήρε περισσότερα από αυτά που περίμενε. Ο Ματθαίου δεν πήρε 4 χρόνια έμμισθη θέση ενώ είχε πάρει 913 σταυρούς προτίμησης. Κοιτάξτε πρώτα πόσους σταυρούς πήραν αυτοί που κατέχουν τις έμμισθες θέσεις και κουνήστε το κεφάλι σας. Όσο για την πολιτική απειρία και εδώ γελάω... Πως γίνετε ένας δημοτικός σύμβουλος που έχει 4 χρόνια στην πλάτη του να χαρακτηρίζεται πολιτικά άπειρος και κάποιος άλλος με μόλις 4 χρόνια στην πλάτη του να είναι ο Θεός της πολιτικής. Συνέλθετε και διορθώστε το λάθος σας. 
Με εκτίμηση και αγάπη, 
Ματθαίου Γεώργιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.