Σελίδες

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Πιστός Σύμμαχος ο Γιώργος Ματθαίου

 


 

 Γράψαμε προ ημερών για τις φήμες που φέρουν τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ματθαίου να έχει αποφασίσει να μην είναι ξανά υποψήφιος με την Συμμαχία Σερραίων . Όπως μου μεταφέρει ο σμπίρος τις προηγουμενες ημέρες υπήρξε συνάντηση του δημάρχου και επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσαφη με τον νεαρό αυτοδιοικητικο .Ο οποίος τον διαβεβαίωσε οτι παραμένει Σύμμαχος και στρατιώτης της παράταξης .Όμως  επειδη όπου υπάρχει καπνός πάντα υπάρχει και φωτια. Την φωτια την άναψε ( άνευ λόγου και αιτίας ) ο κ Ματθαιου ο οποίος το προηγούμενο χρονικό διάστημα παρασυρόμενος από ¨¨ τις σειρήνες ¨¨  .Ειχε συνάντηση και με την παράταξη Τερζη και με  αυτην της κ Μητλιάγκα.

Και λέμε άνευ λόγου και αιτίας γιατι όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος ο κ Ματθαιου μόνο αδικημένος δεν είναι από την Συμμαχία  .Επομένως δεν φεύγεις από κάπου που σου προσφέρουν πολυ περισσότερα από αυτά που περίμενες να πάρεις .Τωρα αν είπε και δύο κουβέντες παραπάνω .Κύκλοι της Συμμαχίας διαρρέουν οτι συγχωρείτε λόγω της πολιτικής του απειρίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.