Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

«Πρώτο crash test των πατριωτών»

 




Ο ίδιος, ο Κυριάκος Βελόπουλος, το τιτλοφορεί ως το «πρώτο crash test των πατρωτών». Και επιχειρεί να βγει από νωρίς ένα βήμα πιο μπροστά, στο κοινοβουλευτικό τερέν, μεταξύ των τριών κομμάτων που εκτείνονται στα δεξιά και δεξιότερα της ΝΔ.

Προς τούτο η Ελληνική Λύση, «πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της» όπως χαρακτηριστικά τονίζει, κατέθεσε προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα πέντε προτάσεις για σύσταση αντίστοιχων Εξεταστικών Επιτροπών.

Η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι τραγωδίες σε Τέμπη, Μάτι, η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αλλά και το πρώτο εξάμηνο του 2015 της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι τα πέντε ζητήματα για τα οποία προτείνει Εξεταστικές Επιτροπές ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

«Ραγδαίες εξελίξεις στον πατριωτικό χώρο! Κατατέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι αιτήσεις Εξεταστικών Επιτροπών για Πρέσπες, Τέμπη, Μάτι, υποχρεωτικότητα εμβολίων, πρόστιμα κλπ. Τώρα να δούμε οι πατριώτες αν θα συνυπογράψουν ή δεν θα τους αφήσει το Μέγαρο Μαξίμου. Ετσι έκαναν και το μεσημέρι που ενώ δεν ψήφισαν αντιπρόεδρο ήθελαν να τους ψηφίσουν. Το μόνο πατριωτικό λαϊκό κόμμα της Βουλής απέδειξε ποιο είναι» σημειώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

Χ.

 https://www.ieidiseis.gr

2 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.