Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε

 




 Είδα και άκουσα την συνέντευξη του προέδρου του δημοτικου συμβουλίου Σερρών κ Κατιρτζογλου στην εκπομπή "Περιφερειακή Όραση" του Βεργίνα τηλεόραση.

 Και άκουσα ότι η πόλη διαθέτει ποδηλατοδρόμους ( 700 μέτρα έγιναν όλα και όλα στα 4 χρόνια ) δίκτυο ενοικιαζόμενων ποδηλάτων ( αυτά που έψαχναν να βρουν κάνα χρόνο ) , περιπατητικά μονοπάτια  , ένα κέντρο της πόλης φανταστικό με χρώματα και αρώματα και πολλά άλλα

ΥΓ : Αυτο πάνω κάτω ήταν το έργο της δημοτικής αρχής των τεσσάρων χρόνων σύμφωνα με τον πρόεδρο .Τα υπόλοιπα θα γίνουν την 2η τετραετία γιατι μην ξεχναμε είμαστε πρωταθλητές στις εντάξεις έργων ( 65 εκατ ευρω )


 

1 σχόλιο:

  1. Μην ξεχνάτε φίλοι του Serresbomb, ότι τα 700 μέτρα ποδηλατοδρόμου που έγιναν στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής είναι ένα έργο που βρήκε η σημερινή δημοτική αρχη, με έτοιμη εγκεκριμένη χρηματοδότηση από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Επίσης και τα ποδήλατα τα βρήκε έτοιμα στην αρχή αυτής της δημαρχιακής θητείας από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ο Χρυσάφης δεν έχει να δείξει κανένα δικό του έργο, παρά μόνον λουλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.