Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Το ΠΑΣΟΚ δεν στήριξε τον Στέφανο Φωτιάδη

 




Περί χρισμάτων και στηρίξεων που δίνουν τα πολιτικά κόμματα σε υποψηφίους δημάρχους η συζήτηση μεταξύ Μαρίας Ναβαλη και Βαιας Βαιδου στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ. Κάποια στιγμή άνευ λόγου και αιτίας η Μαρια Ναβαλη αναφώνησε οτι το ΠΑΣΟΚ δεν στήριξε τον Στέφανο Φωτιαδη ( πιθανόν η δημοσιογράφος να ήθελε να δείξει οτι ο κ Φωτιάδης ήταν υποψήφιος χωρίς χρίσμα από κόμμα ) .

Μετα από δευτερη σκέψη η δημοσιογραφος διόρθωσε την πρώτη της τοποθέτηση λέγοντας οτι μιλούσε για τα τελυταια χρόνια .

    Τα χρόνια έχουν περάσει αλλά όσο και να μην θυμάται η δημοσιογράφος ο κ Φωτιαδης τόσο στον δήμο Λευκώνα οσο και στην νομαρχία ήταν με την ..βούλα υποψήφιος στηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ. Το 2010 η δική του καθυστέρηση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του , αλλα και η ύπαρξη του κ Αγγελιδη που ήταν ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης στον καποδιστριακό δήμο Σερρών . Οδήγησε το μεγαλύτερο μέρος του τοπικού ΠΑΣΟΚ να στηρίξει Αγγελίδη. Οταν ο κ Φωτιάδης ανακοίνωσε ήταν πλέον πολύ αργά να έχει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Απο κει και μετά όπως θυμίζουν στελέχη της Σερραικης πράσινης πολυκατοικίας. Ο κ Φωτιαδης άρχισε να απομακρύνεται από το ΠΑΣΟΚ .Πιθανόν εκτιμώντας οτι έπρεπε να επεκταθεί και σε άλλους ιδεολογικούς χώρους αν ήθελε να κερδίσει τον κ Αγγελιδη το 2015  ( οταν τελικα έχασε ) .Και  το 2019 οταν έχασε από τον Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Να το πάμε αντίθετα το χρίσμα και η στήριξη από το ΠΑΣΟΚ . Έβλαψε τον κ Φωτιάδη αφού ουδείς στις Σέρρες ξέχασε το πανελλαδικό πανηγύρι του ΠΑΣΟΚ ( και τις δηλώσεις του ΓΑΠ ) όταν είχε εκλεγεί νομάρχης Σερρών το 2006 .Οι παροικούντες στην Σερραϊκή γαλάζια πολυκατοικία ( στελέχη και μέλη και φίλοι ) δεν ξέχασαν και στην συντριπτική τους πλειοψηφια  έκτοτε . Ήταν πάντα απέναντι στην υποψηφιότητα Φωτιάδη 

2 σχόλια:

  1. Τώρα ενώ μπορούσε να βγει επιτέλους Δήμαρχος, θα τον «θάψει» η βαρβάρα. Ας πρόσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μαρία ξέρει κάτι παραπάνω. Οι πηγές της σένα αμφισβητούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.