Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Σέρρες : Μεγάλες οι ζημιές από τη φωτια στα γραφεία των Ακριτών Επταμύλων

 



 Εκτεταμένες ζημιές  προκάλεσε η φωτια στα γραφεία του συλλόγου Ακριτών Επταμύλων. Η φωτια προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στον χώρο της κουζίνας

Διαβάστε την έκκληση  του συλλόγου για βοήθεια 

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του Συλλόγου Ποντίων Επταμύλων «Οι Ακρίτες» για το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Αλοννήσου ενημερωθήκαμε από την πυροσβεστική Σερρών ότι έπιασε πυρκαγιά στα γραφεία μας. Τα αίτια ήταν βραχυκύκλωμα και πρόκληση φωτιάς, μετά από διακοπή ρεύματος, στην μεριά της κουζίνας μας. Οι ζημιές από την φωτιά είναι εκταταμένες ενώ ο καπνός και οι διαρροές νερού έχουν προκαλέσει και άλλα προβλήματα.
Το Δ.Σ. των Ακρίτων παρακαλεί τις αρμόδιες αρχές καθώς και χορηγούς, εθελοντές, φίλους, μέλη μας και συντοπίτες να βοηθήσουν είτε χρηματικά είτε με εργασία για την επισκευή, βάψιμο και καθαρισμό του χώρου ώστε να μπει ξανά σε λειτουργία.
ΥΓ . Επειδή τα ντουλάπια της κουζίνας έχουν καεί αν κάποιος –α έχει να μας δωρίσει κάποια παλιά να μας τηλεφωνήσει και να έρθει σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παύλου Καρυπίδη 6977501326

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.