Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Εγκαινιάστηκε η εγκατάσταση επεξεργασίας Αστικών λυμάτων

 





Εγκαινιάστηκε η εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Εμμανουήλ Παππά το βράδυ της Δευτέρας από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά κ. Δημήτρη Νότα. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο.

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κ.Δημήτρης Νότας τόνισε πως είναι ένα σημαντικό έργο που βάζει στο επίκεντρο την Περιβαλλοντική προστασία, την Δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή
Αναφέρθηκε στα οφέλη των αγροτών και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα καθώς και τον πρώην Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και νυν Βουλευτή της ΝΔ κ.Κώστα Καραμανλή

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας ότι είναι μια σημαντική ημέρα με πολλά οφέλη για 12000 κατοίκους των οικισμών Νέου Σουλίου, Χρυσού, Αγίου Πνεύματος και Νέου Σκοπού.

Ρεπορτάζ -Επιμέλεια: Παρασκευή Κωνσταντινίδου

 https://epiloges.tv/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.