Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Η Βαρβαρα Μητλιάγκα άσκησε αντιπολίτευση

 




Συνέντευξη στο περιοδικό Meta Magazino και το δημοσιογράφο Γρηγόρη Θωματίκο παραχώρησε η υποψήφια δήμαρχος Σερρών κ Βαρβάρα Μητλιάγκα
Η πλήρης έκδοση εδώ: https://issuu.com/meta_magazino/docs/meta_july23

 Μεταφέρουμε ένα απόσπασμα σε ότι αφορά την αντιπολίτευση που άσκησε στην δημοτική αρχή η κ Μητλιάγκα

 May be an image of text

5 σχόλια:

  1. Ενας πολιτικός με χαρακτήρα ήπιων τόνων δεν σημαίνει, ότι πρέπει να ψηφίζει σχεδόν όλες τις προτάσεις της δημοτικής αρχής. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Κυρία Μητλιαγκα δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά σε κατέστρεψε ο Φωτιάδης, διοτι τον ακολούθησες στην συμπορευση του με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά τα λέει, αλλά εσείς τα ντουγάνια τί να καταλάβετε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε. Μια χαρά τα λέει. Το θέμα είναι ότι 4 χρόνια δεν τα έκανε όπως τα λέει. Κοινώς, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το παραμύθι με τις ομόφωνες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής πολύ σας βολεύει. Η αλήθεια είναι άλλη και την ξέρετε. Μακάρι να βγει η Βαρβάρα, να σταματήσει τη λαίλαπα Χρυσάφη. Γιατί αλλιώς ζήτω που καήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν δεν έκανες τίποτα σ αυτά τα 4 χρόνια μην περιμένεις και πολλά κυρια Βαρβαρα,βλέπει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.