Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

ΠΕ Σερρών : Δυσκολίες στο κλείσιμο του ψηφοδελτίου -Αναζητούνται 5 υποψήφιοι/ες

 


 

 

 

 Αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ του ψηφοδελτίου του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ΠΕ Σερρών . Υποψήφιοι θα είναι σίγουρα οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθανάσιος Μαλλιαράς,Δημήτρης Καριπίδης, Δημήτρης Μπαλαξής ,Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Κατερίνα Περιστέρη 

 
 
 
 
Επίσης έχουν δώσει τα χέρια με τον Απόστολο Τζιτζικώστα  ο πρώην δήμαρχος Λευκώνα Θόδωρος Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ κ Σωτήρης Κοτσαμπάς και ο ταμίας του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών Ν Σερρών κ Αντώνης Μπιζεργιανίδης
 
 
Για τις υπόλοιπες 5 θέσεις που θα συμπληρωθούν από 3 γυναίκες και δύο άνδρες .Στις γυναίκες υπάρχει δυστοκία . Μια σίγουρη υποψηφιότητα είναι της εκ Νέου Πετριτσιου καταγόμενης κ Σαμαρα . Πρόταση που δεν φαίνεται με τα σημερινά δεδομένα να έχει επιτυχή κατάληξη ) έχει γίνει στην  δικηγόρο κ Μπάτζιου , στην πρώην υποψήφια βουλευτή κ Βαδικολλιου, στις φιλολόγους κ Ζετα και Παλάζη  και στην πρώην υποψήφια κ Παπουτση.
Σε οτι αφορά τους άνδρες έχει γίνει πρόταση στον κ Κώστα Αντωνίου , υπάρχει η εφεδρεία του κ Λίτου .Ενώ τα ονόματα πρώην δημάρχων που ακούγονται απέχουν της αλήθειας αφού οι τρεις που δέχθηκαν κρούση απάντησαν αρνητικά .
Πάντως με τα σημερινά δεδομένα το ψηφοδέλτιο δεν φαίνεται να  πιάνει τα στάνταρ που είχαν τεθει προ μηνών .Γιατι καλά να λες οτι έχεις 35 διαθέσιμους υποψήφιους , άλλα η πραγματικότητα σε διαψεύδει , καθώς 80 μέρες πριν τις εκλογές υπάρχουν κενές 5 από τις 13 θέσεις
 
 ΥΓ :Οταν λοιπόν  η παράταξη Τζιτζικώστα έχει προβλήματα για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου που η νίκη της είναι βέβαιη .Μπορείτε να φανταστείτε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν  ( στην ευρεση υποψηφίων ) οι υπόλοιποι υποψήφιοι περιφερειάρχες
Με πληροφοριες από το ρεπορταζ της Βαιας Βαιδου στο ΔΙΚΤΥΟ

 

5 σχόλια:

  1. Ρε αλήτες του Serresbomb. Θέλετε με το ζόρι να βγάλετε τον καριπιδη. Πρώτο στην φωτογραφία με ποια λογική τον βάλατε... Πάνω από τον Αντιπεριφεριαρχη! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι υποψήφιος ο Λίτος τότε και μόνο τότε θα υπάρξει αναβάθμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό καταλάβατε εσείς από όσα ειπώθηκαν; Το αντίθετο είπε η Βαϊδου. Υπερπροσφορά υποψηφίων, θα αποφασίσει ο Απόστολος τέλη Αυγούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό καταλάβατε εσείς από όσα ειπώθηκαν; Το αντίθετο είπε η Βαϊδου. Υπερπροσφορά υποψηφίων, θα αποφασίσει ο Απόστολος τέλη Αυγούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ο εμπνευστής και αποστολέας του σχολίου που περιέχει
    την λέξη ΄΄αλητεία΄΄, λειτουργεί προβοκατόρικα, με απώτερο σκοπό
    να χρεωθεί το σχόλιο στο περιβάλλον του κ. Αντιπεριφερειάρχη;

    Υπέροχο, ως Σατανικό και Μακιαβελικό...

    Григорий Распутин‎


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.