Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Όλα ανθηρά ..αλλά μάλλον δεν θα προλάβουν

 




 

 Τον αντιδήμαρχο Βασίλη Χρυσανθίδη φιλοξένησε στην εκπομπή της στο ΔΙΚΤΥΟ η Μαρία Νάβαλη. Μεταξύ των θεμάτων και τα έργα στο γήπεδο του Πανσερραικου, σε οίστρο ο αντιδήμαρχος περιγράφει το τι έγινε και το τι θα γίνει και το πόσο προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και το πόσο γρήγορα τρέχουν οι εργασίες και φυσικά δεν φταίει σε τίποτε η δημοτική αρχή κ.λ.π. Και κάπου εκεί η δημοσιογράφος κάνει την ερώτηση που βρίσκεται στα χείλη όλων των Σερραίων φιλάθλων. Θα είναι έτοιμο το γήπεδο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος  ???? . Και εκεί ο αντιδήμαρχος μπλοκάρει , κάτι ψελλίζει οτι αν δουλέψουν εντατικά και μέρα νύχτα ίσως θα προλάβουν. Μετά από μικρή παύση και δεύτερη σκέψη κάνει γνωστο οτι σε συνεννόηση με την ΠΑΕ , ο Πανσερραικος θα δηλώσει για τα δύο πρώτα παιχνίδια άλλη έδρα ( εκτός Σερρών ) ακολουθεί και διακοπή 15 ημερών . Οπότε στα μέσα του Σεπτέμβρη ( με τη βοήθεια του θεου ) θα προκάμουν να τελειώσουν τα έργα .

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ?ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ!!!!!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.