Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Η απορια της ημέρας : Λέτε να γίνουμε το αλλοθι τους ???????

 

 

 

 Απάντηση στην ανάρτηση μας

«Η διαπίστωση της ημέρας: Η δια ζώσης αντιπαράθεση το αδύνατο
σημείο»,
5 Ιουλίου 2023.
Δινει ο κ Τερζης . Δεν θα σχολιάσουμε την απάντηση του αλλά θα υπενθυμίσουμε οτι έμειναν 57 μέρες μέχρι την κατάθεση του ψηφοδελτίου και μέχρι στιγμής ζήτημα να είναι 35 οι υποψήφιοι  για τον ανώτατο αριθμο 309 ούτε λόγος , για 100 υποψηφιους και αν , πάει η δουλειά )  . Έχουν ξεκινήσει εδω και τρια χρόνια να  ψάχνουν αρχηγό , στην ομάδα και ο κ Τερζης. Μετα από πάνω από 20 ονόματα που ακούστηκαν κατέληξαν στον κ Τσιμερίκα ο οποίος μετά από 5 μήνες αποχώρησε . Μετα από 20 ημέρες προέκυψε ο κ Τερζης και ας ελπίσουμε να μην έχουμε συνέχεια . Ελπίζουμε στο τέλος να περάσουν την πόρτα του πρωτοδικείου και να είναι παρόντες στις εκλογές .Γιατι αν δεν τα καταφέρουν βλέπουμε να μας φορτώνουν την ευθύνη της αποτυχιας τους .

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΕΡΖΗ

Αγαπητοί διαχειριστές του serresbomb,
αν η ευγένεια είναι αδυναμία, αν ο «πολιτικός πολιτισμός» αποτελεί ελάττωμα, αν εσείς θέλετε «αίμα», τότε ψάξτε μακριά από εμένα.


Οι απαντήσεις δόθηκαν, σε έναν Δήμαρχο που φοβάται τη Δημόσια αντιπαράθεση, βάζοντας πάντα άλλους μπροστά.


Αυτά στην εκπομπή, την οποία επιλεκτικά χρησιμοποιείται,
διαγράφοντας το τέλος της, στο οποίο ήμουν και ευγενής και ξε

καθαρός στις απαντήσεις μου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δε θέλουμε να γίνουμε.

Με τιμή
Βασίλης Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.