Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Κάποιος να απαντήσει στην Αριάδνη Παπαφωτίου

 

 




Δεν πήρε απαντήσεις στα όσα ρώτησε  στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου υπενθυμίζει η δημοτική σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτιου .Και απευθύνει εκ νέου τα ερωτήματα προς τον κ Δινάκη και τον κ Δεσποτίδη

Η ανάρτηση της κ Παπαφωτίου

Ναι ξέρω. Ειναι καλοκαίρι και ο "κόσμος κάνει μπάνια".
---ΑΛΛΑ
--Υπάρχει και ένα #ΠΑΙΔΙ που #ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ στο 9ο Δημοτικό #ΣΧΟΛΕΙΟ, επειδή πολλά πράγματα ΔΕΝ έγιναν σωστά,
και επίσης
--τυχαίνει να παίρνω (χειμώνα - καλοκαίρι) στα σοβαρά τον θεσμικό μου ρόλο ως επικεφαλής Παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
--------------------------------
--Τί θα γίνει λοιπόν? Θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ οι κ.κ. Χρυσάφης, Δεσποτίδης και Δινάκης στην Ερώτηση που κατέθεσα στην τελευταία συνεδρίαση πριν από 12 (!) ημέρες?
Θυμίζω:
**-Γιατί εισηγήθηκαν την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του #λέβητα που εξερράγη και σκότωσε το παιδί?
**-Εδωσε ο #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ άδεια για κάτι τέτοιο, μιά και αποτελεί αντικείμενο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ του δυστυχήματος?
---------------------------------
Και κάτι ακόμη. Η Γεωθερμική Αντλία του Σχολείου έπρεπε να είχε παραδοθεί τον Φεβρ του 2022, δλδ ΔΕΚΑ μήνες ΠΡΙΝ το δυστύχημα!
Η Συμβαση (ύψους ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ευρώ) που υπέγραψε ο ΔΗΜΟΣ Σερρών με την Εταιρία, περιλαμβάνει καταπληκτικά στοιχεία για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες Δήμου και εργολάβου!! Τί ΕΠΡΕΠΕ να γίνει και τί ΕΓΙΝΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.