Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Η απορία της ημέρας : Δεν θέλουν διαφάνεια και αξιοκρατία???

 


 

 Ένα από τα  θέματα της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου Σερρών .Ήταν η Έγκριση υποβολής αίτησης για την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνιων ανέργων 55-67 ετών

 το πρόγραμμα αυτό είναι επιδοτούμενο κατά 75% των μηνιαίων αποδοχών των προσληφθέντων και η υπηρεσία θα καταβάλει το υπόλοιπο 25% και είναι διάρκειας ένα + ένα έτος.
Ο Δήμος θα ζητήσει την πρόσληψη εικοσιπέντε (25) ατόμων όπως παρακάτω:
α) 16 Εργατών καθαριότητας ΥΕ
β) 3 ΔΕ
γ) 5 ΤΕ
δ) 1 ΠΕ

Απο δω και πέρα όμως διαβάζοντας το πρακτικό της συνεδρίασης δημιουργούνται ερωτηματικά γιατι . 

 Ο Δημοτικος σύμβουλος κ. Γάτσιος Αθανάσιος  κατάθεσε πρόταση επί του θέματος, προτείνοντας την δημοσιοποίηση πρόσκλησης της εν λόγω
δράσης έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προβούν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος, παράλληλα με την σύσταση επιτροπής αξιολόγησης, σκοπός της οποίας θα είναι η αξιολόγηση των ενδιαφερομένων μέσω της εισαγωγή κριτηρίων επιλογής των ατόμων που θα συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

Η πρόταση του τέθηκε σε ψηφοφορία και απορρίφθηκε αφού από τους 24 παρόντες κατά ψήφισαν οι 17 . Ενω μόνο 7 ήταν αυτοι που ψήφισαν υπερ.

Το γιατι η πλειοψηφια ήταν κατά είναι ένα ερώτημα, όπως και ερώτημα είναι πως θα γίνει η διαδικασία

Την πρόταση του κ. Γάτσιου Αθανάσιου:


υπερψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.:
- Γάτσιος Αθανάσιος, Δρίγκα Χρυσούλα, Καρυπίδης Παύλος, Μητλιάγκα Βαρβάρα, Παλάζη –Τσοχατζίδη Χρυσάνθη, Παπαφωτίου Αριάδνη, Τερζής Βασίλειος.


καταψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.:


- Γάτσιος Ιωάννης, Γκότσης Ηλίας, Δεσποτίδης Ιωάννης, Δινάκης Κωνσταντίνος, Καρακολίδης Παναγιώτης, Κατιρτζόγλου Βασίλειος, Ματθαίου Γεώργιος, Μερετούδης Δημήτριος, Μισιρλής Σπιρίδων, Μπουρβάνης Ζαχαρίας, Νυχτοπάτης Γεώργιος, Πάνου Σωτηρία, Ρίζος Σάββας, Ταΐρης
Γεώργιος, Τουρτούρας Ιωάννης, Χαλκιόπουλος Αλέξανδρος, Χρυσανθίδης Βασίλειος.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 

3 σχόλια:

  1. Διότι θέλουν οι σύμμαχοι να βάλουν τους δικούς τους. Εκλογές έρχονται, τι καλύτερο από ένα ρουσφέτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξαναβγούν θέλουν. Τις θεσούλες τους. Είναι πολλές οι αναθέσεις. Όλα τα αλλά πάνε σε δεύτερη μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή η προταση του Γατσιου. Ο Γκότσης ψήφισε ως δημοτικός σύμβουλος πλέον του Χρυσάφη. Ο Γκότσης ψηφίζει έτσι ως δημοτικός σύμβουλος του Χρυσάφη εδώ και 10 μήνες. Ο Γατσιος όμως και η Βαρβάρα αργά ξύπνησαν. Τέλος πάντων θα κάνουμε, ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε όλους, όσους είναι απέναντι στον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.