Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Για 5η φορά πρωταθλητές στο F1 in Schools Ελλάδος οι μαθητές και οι μαθήτριες του 20ου Δ.Σ

 




Πρωταθλήτριες ομάδες στους Εθνικούς Τελικούς του 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools 2023 για Δημοτικά αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες του 20ου Δημοτικού σχολείου Σερρών.

Το 20ο Δημοτικό σχολείο κατακτά για 5η φορά το πρωτάθλημα Ελλάδος, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς  Γεωργία Δαμιανού, Φώτη Στεργίου και Νίκο Κιτσάτη αλλά και τον διευθυντή Αβραάμ Καραογλανίδη.

Στο 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό F1 in Schools 2023 για Δημοτικά σχολεία το 20ο Δημοτικό σχολείο συμμετείχε για πρώτη φορά με δύο ομάδες,  με την «μόνιμη» πρωταθλήτρια  «Boom Fasters» και την νεοσύστατη, αμιγώς κοριτσίστικη, «Amazons Racing».
 Στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν και οι δύο ομάδες από το 20ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν και οι δύο ως πρωταθλήτριες.
 

Δευτεραθλήτρια αναδείχθηκε μια ομάδα από τα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο Βάρης και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρέθηκε μια ομάδα από τη Σχολή Μωραΐτη.

https://www.ertnews.gr20ο Δημοτικό σχολείο Σερρών: Για 5η φορά πρωταθλητές στο F1 in Schools Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.