Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Στο τέλος του 2023 η μελέτη για για κολυμβητήριο στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας

 


 

 Το δημοτικό συμβούλιο Σερρών ενέκρινε ομόφωνα την παράταση της προθεσμίας περαίωσης της εκπόνησης της μελέτης με  τίτλο: «Αναπροσαρμογή - επικαιροποίηση - συμπλήρωση Μελέτης Κλειστού Κολυμβητήριου Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας Δήμου Σερρών, Περιφερειακής Ενότητας Σερρών» κατά 7 μήνες, ήτοι έως 24/12/2023 χωρίς μεταβολή του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Σύμβασης, ύστερα από την υπ΄ αρ. 10170/22-03-2023 αίτηση του αναδόχου, για τους λόγους πως αυτοί αναφέρονται στο εισηγητικό μέρος της παρούσης

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Ο Χρυσάφης για το κολυμβητήριο της Ομόνοιας παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή έτοιμη χρηματοδότηση 5.500.000 ευρώ στην οποία ο Καραμανλής πρόσθεσε το ποσό των 900.000 ευρώ, αλλά δυστυχώς μετά από 4 χρόνια η δημοτική αρχή δεν ξεκίνησε καμία εργασια στο Κολυμβητήριο της Ομόνοιας. Πόσο νωθρή και ανίκανη μπορεί να είναι η δημοτική αρχή Χρυσάφη; Ούτε τα έτοιμα μπορούν να ολοκληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.