Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το 2019 δείχνει τι θα γίνει το 2023

 


 

 

  

Έρχονται οι εκλογές στον δήμο Σερρών .Και ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα του 2019.Και ας απλώσουμε στο τραπέζι κάποιες σκέψεις και ερωτήματα.
 
 Η Συμμαχία έλαβε 43,65% ποσοστό που αν το επαναλάβει κόβει το νήμα από την Α Κυριακή , θα πέσει το ποσοστο της ??  η με την πληθώρα μεταγραφών από άλλες παρατάξεις και νέους υποψήφιους θα ανέβει??? . 
Αν πάμε β Κυριακή θα είναι ο ένας από τους δύο μονομάχους??.
 
 Η Βαρβάρα Μητλιαγκα που προέκυψε ως συνέχεια  από την παράταξη Φωτιάδη .Μπορεί να πει ότι έχει προίκα το 34,31% που πήρε ο Στέφανος Φωτιάδης ???.
Μπορεί όμως να το επαναλάβει ή να το ξεπεράσει  όταν υπάρχουν τόσες πολλές αποχωρήσεις οι οποίοι πήγαν απέναντι στον κύριο αντίπαλο .
Ο Βασίλης Τερζής ξεκινά από το μηδέν  που μπορεί να φτάσει σε ποσοστό και από πού θα αλιεύσει ψήφους ??? 
Η κ Παπαφωτιου μπορει να επαναλάβει ή να ξεπεράσει το ποσοστο  του 4.91% που πήρε το 2019 .
Και ας βάλουμε στο τραπέζι οτι 50 μέρες προ των εκλογών , την πόρτα του πρωτοδικείου περνά μόνο η Συμμαχία με πάνω από 300 υποψηφίους .Οι υπόλοιποι τρέχουν να συμπληρώσουν τον ελάχιστα απαιτούμενο  αριθμο υποψηφίων
Απαντώντας τα παραπάνω ερωτήματα μπορουμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι θα συμβεί τον Οκτώβριο στις εκλογές

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.