Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : 16+5 και ........οι υπόλοιποι

 


 

Μαθαίνω οτι εντός της Συμμαχίας υπάρχει η βεβαιότητα  οτι θα κόψουν πρώτοι την  κορδέλα του τερματισμού στις εκλογές του Οκτωβρίου . Ήδη έχουν αρχίσει μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι υπολογισμοί και οι προβλέψεις για το ποιοι και ποιες θα καταλάβουν τις πρώτες 21 θέσεις που εξασφαλίζουν μια θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο .

Υπάρχουν οι 16 εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι στους οποίους έχουν ήδη προστεθεί  Χράπας , Χρυσανθίδης, Ηλιόπουλου , ανακοινώνεται ο κ Μπουρβάνης και ακολουθεί ο κ Γκότσης .Φτάσαμε στους 21  σε αυτούς αν προστεθούν και κάποιοι που στις προηγούμενες εκλογές ήταν πολύ κοντά στις εκλόγιμες θέσεις  .Έχουμε και νέες υποψηφιότητες που ευελπιστούν οτι θα παλέψουν για την εκλογή φτάνουμε κοντά στους 32 με 35 ( πάνω από 80 θα είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ). Οπότε θα είναι σκληρή η μάχη του σταυρού .Γιατι κάποιοι πε΄ραν της εκλογής έχουν στόχο και τις πρώτες θέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.