Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Δήμος Ηράκλειας Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

 


 

Συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 12:30, σε έκτακτη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ηράκλειας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
1. Τροποποίηση της υπ ́αρ.61/2023 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στον καθορισμό αριθμού μαθητευομένων στο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ για απασχόληση στον Δήμο Ηράκλειας κατά την περίοδο 2023-2024.

2. Έγκριση της υπ ́αρ. 25/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Φορέας Πρόνοιας Δήμου Ηράκλειας» που αφορά στην πρώτη (1η) αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΦΟ.Π.Η. έτους 2023.



Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, επειδή επιβάλλεται η λήψη σχετικών αποφάσεων άμεσα, λόγω λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήματος για το πρώτο θέμα και ανάγκης εύρυθμης λειτουργίας του ΦΟ.Π.Η. για το δεύτερο θέμα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.