Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Π.Ε Σερρών : Γκρίνια για τα εκλογικά επιδόματα

 


 

 Στις 2.000 ευρώ ανέρχεται το εκλογικό επίδομα που έλαβαν οι υπάλληλοι των δήμων και των περιφερειών που συμμετείχαν στα συνεργεία που είχαν την ευθύνη για την περαίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών . Μεταξύ των υπαλλήλων της αντιπεριφερειας Σερρών υπήρξε πολυ γκρίνια στον τρόπο που έγινε η επιλογή όσων συμμετείχαν. Αφού υπήρξαν υπάλληλοι που συμμετείχαν στα συνεργεία των δύο εκλογών οπότε έλαβαν διπλό επίδομα ( δηλαδη 2χ2000 ευρω =4000 ) .

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ Σπυρόπουλος απάντησε οτι η επιλογή των προσώπων έγινε με κοινωνικά κριτήριασ

1 σχόλιο:

  1. Για την αποκατάσταση της αλήθειας δεν έχω σαφή εικόνα για το ύψος του εκλογικού επιδόματος των υπαλλήλων της περιφέρειας, αλλά των δημοτικών υπαλλήλων ορίστηκε στα 200€ για την συνδρομή των δημοτικών υπαλλήλων στην εκλογική διαδικασία στις 21/5 και στα 180€ στις επαναληπτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.