Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Αυτοδιοικητικος , πρωταθλητης στο οικογενειακο ρουσφέτι

 

 


 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώστου κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν'αρχινίσει…

Στην Μυθική Λιμνουπολη είχαν βουλευτικές εκλογές και δόθηκε σκληρή μάχη γιατι το ποιοι θα εκλεγούν αφου το κοινοβούλιο της Λιμνουπολης είναι μικρο σε αριθμό θέσεων . Μετά το πέρας των εκλογών λοιπόν τα επιτελεία κάποιων βουλευτών 9 κάνοντας ταμείο )τραβούσαν να μαλλιά τους καθώς διαπίστωσαν οτι αυτοδιοικητικος και μάλιστα δευτερο-τριτο κλασατος της Λιμνουπολης.     Ειχε καταφέρει να τους δουλέψει όλους να τους μοιράσει τα ρουσφέτια του ( ολοι πίστευσαν οτι ήταν δικος τους ) με αποτέλεσμα να κοντεύει να βολέψει όλη την οικογένεια του  .

Το ακομη καλύτερο είναι οτι ο αυτοδιοικητικος ανήκει σε διαφορετικό ιδεολογικό χώρο από τους βουλευτές που του ικανοποιούσαν τα ρουσφετια .

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».


2 σχόλια:

  1. Πασοκαρα μου τρέλανε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι βουλευτές μας γιατί δεν παρευρέθηκαν στην παρέλαση για την απελευθέρωση της πόλης μας;πήραν την ψήφο μας για να ροκανίζουν από δω και πέρα τους μισθούς τους;μόνο αυτό τους νοιάζει η τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.