Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Σέρρες : Φουντώνουν οι αντιδράσεις για το ¨¨καπέλο ¨¨ στο ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ- Φήμες οτι σκέφτεται να αποχωρήσει ο κ Ιωαν. Βαρώσης

 


 

 

 Τσουναμι αντιδράσεων προκαλεί η  απόφαση της ηγεσίας του κόμματος ΝΙΚΗ να τοποθετήσει ως επικεφαλης στο ψηφοδέλτιο των Σερρών υποψήφιο ο οποίος προέρχεται από την Χαλκιδικη .Παρακάμπτοντας τους δύο υποψηφίους των εκλογών της 21ης Μαΐου ¨¨γράφοντας στα παλια της τα παπούτσια ¨¨ την ετυμηγορία των Σερραίων που τίμησαν με την ψήφο τους το κόμμα. Όπως μαθαίνω δεκάδες είναι αυτοί που έχουν επικοινωνήσει με τον πρωτευσαντα σε ψήφους στις εκλογές του Μαιου κ  Ιωάννη Βαρωση ( έλαβε 2.044 ψήφους τον ψήφισε σχεδόν ένας στους δύο ). Ζητώντας του να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο και το κόμμα. Καθώς του τονίζουν οτι ένα νέο κομμα που υποστήριζε οτι ευαγγελίζεται ηθικές αρχές και αξιες ( αξιοκρατια, εντιμότητα , διαφάνεια , ) τις καταπάτα πριν ακομη μπει στην βουλή .Δεν μπορουν να  συνεχίσουν να το υποστηρίζουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.