Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ποιος είναι ο ¨¨ Σερραιος ¨¨ Διαμαντής Γκολιδάκης που κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης

 


 

 Υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην  Α Θεσσαλονίκης είναι ο γνωστός καρδιολογος Διαμαντής Γκολιδάκης. Ο οποίος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την πόλη των Σερρών . Το 2022 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πολιτική επιστήμονα από τις Σέρρες, Φανή Αρβανιτίδου

 Διαβάστε το αφιέρωμα

Ο καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης είναι μία από τις αξιόλογες προσωπικότητες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Είχε φτάσει κοντά στην εκλογή και έβαλες στέρεες βάσεις για να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στη Βουλή στις 21 Μαΐου. Έγινε γνωστός στην πόλη ως ο «γιατρός των φτωχών».

Κι αυτό γιατί αρνείται να πάρει αμοιβή για τις υπηρεσίες του από άπορες οικογένειες ή από οικονομικά αδύναμους ηλικιωμένους. Εκείνο που δεν είναι αρκετά γνωστό είναι πως ο κ. Γκολιδάκης εξετάζει αφιλοκερδώς δεκάδες αθλητικά σωματεία της Θεσσαλονίκης. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους και έχει πέραση στο γυναικείο φύλο. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα που δυναμώνει το γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Διαμαντή Γκολιδάκη μέσω της αυτοπαρουσίασής :


“Γεννήθηκα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας μου παιδίατρος με καταγωγή από το Κατιρλί της Μ. Ασίας και η μητέρα μου Θεσσαλονικιά με καταβολές από το Βόϊο Κοζάνης και την Ήπειρο.
Αποφοίτησα από την Ιατρική του Α.Π.Θ. και έλαβα την ειδικότητα του καρδιολόγου σε δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Από το 2014 εργάζομαι καθημερινά στο καρδιολογικό μου ιατρείο στην Καλαμαριά και το 2017 αναγορεύτηκα σε Διδάκτορα Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υπήρξα δραστήριο και εκλεγμένο μέλος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Α.Π.Θ. ως φοιτητής και έπειτα εκλεγμένος σύνεδρος στα τακτικά συνέδρια του κόμματος.

Η αγάπη μου για την πατρίδα και το ενδιαφέρον μου για την πολιτική με οδήγησε το 2022 να αποκτήσω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών με αντικείμενο «Στρατηγικές Σπουδές και Διεθνή Πολιτική», από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑ.ΜΑΚ.

Για εμένα η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι τρόπος ζωής, για αυτό όπου μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω ενεργά σε δράσεις φιλανθρωπικών, πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες μου.

Το 2022 ενώθηκα με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πολιτική επιστήμονα από τις Σέρρες, Φανή Αρβανιτίδου.

Πιστεύω στις αρχές και στις αξίες της Νέας Δημοκρατίας η οποία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα υλοποιήσει στην πράξη το όραμα για την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη που όλοι επιθυμούμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.