Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Δήμος Σερρών : Προβλήματα δεν υπάρχουν μόνο στην περιοχη Σιγής

 


 

 

 Δικαίως διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής Σιγης για την έλλειψη έργων αλλά και για την καθυστέρηση στην υλοποιήση όσων έχουν ανακοινωθεί. Όμως αφού τους αναγνωρίσουμε οτι έχουν καταφέρει να τα αναδείξουν .Θα μας επιτρέψουν να σημειώσουμε οτι δεν είναι η μόνη περιοχή στην πόλη που αντιμετωπίζει προβλήματα. Γιατί παρατηρούμε σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του δήμου Σερρών να ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με τα προβλήματα μόνο της συγκεκριμένης περιοχής. Αλλά και τους υποψηφίους δημάρχους (Τσιμερίκας και Μητλιάγκα ) να έχουν εστιάσει την κριτική τους μόνο στα ζητήματα που υπάρχουν στην περιοχή Σιγης. Μια καλή ιδεα θα ήταν και οι κάτοικοι άλλων περιοχών ,Να δημιουργήσουν σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αρχίσουν να διαμαρτύρονται .Για να επιβεβαιωθει  ίσως η παροιμία  «Εάν δεν κλάψει το μωρό, η μάνα δεν το ταΐζει»

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδικείτε την προσπάθεια των κατοίκων. Το μόνο πράγμα που τους έκανε έξαλλους είναι ότι η δημοτική αρχή δεν ανέχεται την κριτική. Και τους επιτέθηκε άγρια. Όσο για τους υπόλοιπους υποψηφίους, τους κράζετε που ασχολήθηκαν, θα τους κράζετε κι αν δεν ασχολιόντουσαν! Όπως και να’ χει ενοχλούν που υπάρχουν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.