Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Σέρρες : Τρέχει..τρέχει το νερο στην στέγη του κλειστου της κοιλάδας αλλα να μην ανησυχούμε

 


 

 

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έφεραν στην επιφάνεια το πρόβλημα στεγανότητας που  υπάρχει στην στέγη του κλειστού γυμναστηρίου στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων. Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ και στην εκπομπή της Μαριας Ναβαλη ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Γάτσιος ανέφερε οτι σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες στεγανοποίησης ( όταν βοηθήσει ο καιρός ) .Ενω συνεχίζοντας έκανε λόγο για πρόβλημα που οφείλεται στην παλαιότητα του κτηρίου και οτι στον ΟΠΑΚΠΑ το γνωρίζουν  εδω και καιρό για αυτο και ειχε προβλεφθει σχετικη δαπάνη στον προυπολογισμο .

Γενικως ο πρόεδρος ήταν που χαλαρός και πολύ άνετος. Αν και απέφυγε να απαντήσει πως συλλέγονται τα νερά που πέφτουν πάνω στο παρκέ. Μάλιστα η δημοσιογράφος από μόνη της απάντησε οτι κατά τις εργάσιμες ώρες αυτό γίνεται το βράδυ όμως που κλείνει ??? 

Και σωστά ρώτησε η κ Νάβαλη γιατί το παρκέ είναι καινούριο και όλο και κάποιες ζημιές προκαλεί το νερό  .

Και αφού το πρόβλημα είναι ( σύμφωνα με τον πρόεδρο γνωστό εδώ και καιρό ) .Γιατι όλο το περασμένο καλοκαίρι δεν έγιναν οι απαραίτητες εργασίες ??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.